24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Lufthansa Laleur 76,000 Jalma Ti Bandara Frankfurt dina Liburan Akhir Akhir Pertama

Lufthansa Laleur 76,000 Jalma Ti Bandara Frankfurt dina Liburan Akhir Akhir Pertama
Lufthansa Laleur 76,000 Jalma Ti Bandara Frankfurt dina Liburan Akhir Akhir Pertama
Ditulis ku Harry Johnson

Mimiti liburan usum panas di Hesse: Lufthansa nyarankeun sumping ka bandara dina waktos anu saé.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kalayan 192 tujuan, maskapai nawiskeun langkung seueur tujuan penerbangan ti Frankfurt usum panas ayeuna.
  • Lufthansa nawiskeun langkung ti 1,800 sambungan mingguan, 55 persén konéksi ti jaman pra-Corona.
  • Konsép perlindungan kabersihan komprehensif, anu diwanohkeun ku Lufthansa Group dina awal pandemi, tetep mastikeun ngapung aman.

Mimitian tina liburan di Hesse: 76,000 jalma angkat pakansi sareng Lufthansa ti Bandara Frankfurt dina sabtu minggu pakansi munggaran. Kalayan 192 tujuan, maskapai nawiskeun langkung seueur tujuan penerbangan ti Frankfurt tibatan usum panas taun 2019 sareng, sareng langkung ti 1,800 sambungan mingguan, 55 persén konéksi ti jaman pra-Corona, kalayan trend anu naék. Dina waktos anu sasarengan, seueur nagara bagian terus meryogikeun dokumén tambihan sapertos sertipikat tés atanapi vaksinasi. Kusabab kitu, Lufthansa nyarankeun yén panumpangna kéngingkeun inpormasi sateuacanna sareng sumping ka bandara dina waktosna.

Jalma anu hariwang teu gaduh sertipikat anu pas pikeun perjalanan tiasa diparios ku Pusat Layanan Lufthansa dina penerbangan anu dipilih dugi ka 72 jam sateuacan angkat. Ieu tiasa kalebet buktos tés, salamet panyawat COVID-19 sareng vaksinasi. Konpirmasi aplikasi éntri digital ogé tiasa diparios. Ieu mastikeun sateuacana yén dokumén anu diperyogikeun sayogi. Lufthansa nyarankeun yén para tamu na tetep kedah nyandak sertipikat anu dicitak aslina dina perjalanan, salian ti buktina digital.

Dokumén mana anu diperyogikeun sareng dimana tés COVID-19 ogé tiasa dilakukeun pikeun perjalanan balik tiasa dipendakan dina halaman wéb Lufthansa. Pikeun perjalanan balik ka Jérman, tés mandiri antigen nganggo prosedur video-ident ayeuna ogé ditampi sareng tiasa ogé dipésér online.

Pikeun perjalanan anu santai, Lufthansa nyarankeun ngagunakeun rupa-rupa layanan online pikeun pamariksaan sareng pamariksaan koper. Di Bandara Frankfurt, panumpang tiasa parios dina koperna gratis di drive-through anu aya ti ayeuna dugi ka akhir liburan. Ieu gampang dimungkinkeun tina 23 dugi ka dua jam sateuacan angkat, upami diperlukeun ogé langsung digabungkeun sareng uji COVID drive-through.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment