24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Déwan Pariwisata Afrika Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan Berita Pamaréntah wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Warta Breaking Afrika Kidul piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Pernyataan Pupuhu Komisi Uni Afrika ngeunaan kaayaan di Afrika Kidul

Pernyataan Pupuhu Komisi Uni Afrika ngeunaan kaayaan di Afrika Kidul
Pimpinan Komisi Uni Afrika, Moussa Faki Mahamat
Ditulis ku Harry Johnson

Moussa Faki Mahamat ngutuk kana istilah anu kuat anu narajang kekerasan di Kwazulu-Natal, Gauteng sareng bagian sanésna Sor-Afrika.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pimpinan parantos ngahaturkeun belasungkawa anu jero ka kulawarga korban sareng ngarepkeun penyembuhan anu gancang sareng lengkep ka anu tatu
  • Pupuhu nyuhunkeun pamulihan mendesak tatanan, perdamaian sareng stabilitas di nagara dina hormat pinuh ku aturan hukum.
  • Pimpinan parantos negeskeun solidaritas lengkep sareng teu stabil tina Uni Afrika
  • Komisi sareng pamaréntah sareng masarakat di Afrika Kidul.

Pimpinan kanggo Komisi Uni Afrika, Moussa Faki Mahamat, ngutuk tina istilah anu kuat pisan lonjakan kekerasan anu nyababkeun maotna warga masarakat sipil sareng adegan pikasieuneun tina penjarahan harta benda umum sareng swasta, karusakan infrastruktur, kalebet gantung jasa penting di Kwazulu-Natal, Gauteng sareng bagian sanésna di Afrika Kidul.

Pimpinan parantos ngahaturkeun belasungkawa anu jero ka kulawarga korban sareng ngarepkeun penyembuhan anu gancang sareng lengkep pikeun anu tatu.

Pupuhu nyuhunkeun pamulihan anu gancang tina katertiban, perdamaian sareng stabilitas di nagara dina hormat pinuh ku aturan hukum. Anjeunna negeskeun yén kagagalan pikeun ngalakukeunana tiasa mangaruhan parah henteu ngan ukur di nagara tapi Wewengkon sacara gembleng.

Pimpinan parantos negeskeun solidaritas lengkep sareng teu stabil tina Uni Afrika
Komisi sareng pamaréntah sareng masarakat di Afrika Kidul.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment