24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Israél Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata trending Ayeuna Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Kedubes UAE di Israel mangrupikeun Paradigma Anyar Perdamaian

Bendera UAE di Israél
Ngangkat bendera UAE di Israél
Ditulis ku Garis Média

Ngan sababaraha waktos ka pengker Israel bahkan henteu ditampilkeun dina peta resmi di Uni Émirat Arab. Dinten ayeuna UAE muka kedutaanna di Tel Aviv, Israel, nyebatna paradigma perdamaian anyar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Uni Émirat Arab sacara resmi khususkeun kedutaan na di Tel Aviv
  2. Ieu ngan ukur mimiti. Di dunya pasca-COVID urang, jalma-jalma anu ngabaru bakal mingpin.
  3. Présidén Israél Isaac Herzog ngagabung sareng Duta Besar UAE. Mohamed Al Khaja dina motong pita pikeun muka kedutaan.

Uni Émirat Arab sacara resmi khususkeun kedutaan na di Tel Aviv.  

"Kedubes ieu bakal ngajantenkeun sanés ngan ukur salaku tempat pikeun para diplomat tapi mangrupikeun dasar pikeun tugas urang pikeun terus ngawangun kerjasama anyar urang, pikeun milarian dialog, henteu paséa, ngawangun paradigma perdamaian anu anyar, sareng nyayogikeun modél pikeun pendekatan kolaborasi pikeun resolusi konflik di Wétan Tengah, "ceuk Duta Besar UAE Al Khaja dinten Rebo isuk-isuk di payuneun kedutaan anyar, tempatna di gedong Bursa Saham Tel Aviv. 

"Kusabab normalisasi hubungan antara Israél sareng UAE, urang parantos ningali - pikeun anu munggaran - diskusi ngeunaan kasempetan dagang sareng inpéstasi, kolaborasi antara rumah sakit, paguron luhur sareng pusat panilitian, bursa budaya sareng jalma ka jalma, kerjasama dina merangan COVID-19, ngabantosan ancaman siber, sareng ngajagi lingkungan urang. Kami nandatanganan perjanjian utama dina sababaraha bidang, kalebet ékonomi, perjalanan udara, téknologi, sareng budaya, ”saur Khaja. 

"Sareng ieu ngan ukur mimiti. Di dunya pasca-COVID urang, jalma-jalma anu ngabarukeun bakal mingpin, "saurna ogé, nambahan:" UAE sareng Israel duanana mangrupikeun nagara anu inovatif. "  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Garis Média

Leave a Comment