24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Guam Breaking News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Langit Guam bakal hurung ku kembang api & acara lampu drone

guam-fir
Biro Pengunjung Guam

Tujuh puluh tujuh taun ka pengker, Pulo Guam naék di luhur musnahna Perang Dunya II.

Ngeunaan kakuatan sareng ketahanan anu ditunjukkeun ku kokolot Guam, Gubernur Lou Leon Guerrero sareng Majelis Walikota Guam parantos ngagungkeun perayaan Pembebasan Guam taun ayeuna, 'Kontra i Piligru, Ta Fanachu.' Éta hartosna "ngalawan sagala bahaya, urang bangkit."

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dina perayaan ulang 77 taun Pembebasan Guam, Kantor Gubernur sareng Biro Pengunjung Guam (GVB) bakal nampilkeun pertunjukan lampu éléktronik udara Guam anu munggaran, nampilkeun 100 drone quadcopter, sumping dinten Liberation Day ieu, Rebo, 21 Juli 2021.
  2. The Liberation Day Drone Light Show bakal dituturkeun ku tilu kembang api sakaligus.
  3. Kantor Gubernur sareng GVB parantos damel sareng padagang lokal Bella Wings Aviation sareng JamzMedia Productions / ShowPro Pyrotechnics pikeun nyayogikeun tambahan anu saé ieu pikeun perayaan Pambébasan taun ayeuna.

"Kami bungah nawiskeun campuran hiburan unik ieu, sareng kami ngarepkeun éta mangrupikeun inspirasi teras-terasan nuju masa depan anu langkung kuat, langkung makmur pikeun pulau sareng jalma urang," saur Gubernur Lou Leon Guerrero. "Nalika kami miéling Pambébasan Ka-77 Pulo urang tina penjajahan asing, perayaan parantos langkung jero artina ku tangtangan anu masing-masing dialam salaku akibat tina pandemi COVID-19."

"Gubernur Lou sareng kuring ngahaturkeun nuhun ka masarakat Guam pikeun tetep dina kursus sareng sakali deui, ngabuktoskeun katahanan masarakat pulau urang dina waktos kasusahan. Sanaos pésta pembébasan katingali bénten ti taun katukang, urang ngarepkeun cahaya langit wengi kalayan langkung ti kembang api, tapi acara dron munggaran Guam, "tambah Letkol Gubernur Tenorio.

The Liberation Day Drone Light Show dimimitian jam 8:00 dinten Rebo, 21 Juli. Drone lampu-up bakal hérang, jogét, sareng hover dina formasi anu luhur ngalangkungan Tumon Bay salami 13 menit sareng katingali ti sababaraha mil jauhna. Peringatan Gubernur Joseph Flores (Pantai Ypao) di Tumon bakal ditutup pikeun umum wengi éta, tapi acara lampu drone tiasa ditingali ti mana waé sapanjang Teluk Tumon.

Acara drone bakal dituturkeun ku tilu peluncuran kembang api anu disingkronkeun ti Oka Point (rumah sakit lami), Hagåtña Boat Basin, sareng kapal tongkang ti Malesso 'Pier jam 8:15 wengi Téma musik bakal ngiringan acara drone-light sareng kembang api sareng tiasa didangu dina The Breeze 93.9 FM.

Upami anjeun sono kana debut drone show, anjeun tiasa néwak acara sanésna ti kampung Malesso 'dinten Kemis, 22 Juli jam 8:00 wengi Teu aya kembang api anu dipidangkeun wengi éta. Acara susulan bakal nyanghareup ka sisi gunung Malesso arah Gunung Schroeder sareng bakal katingali di bagéan Malesso 'sareng Humåtak.

"Upami urang henteu tiasa ngarayakeun Dinten Pambébasan kalayan gempungan rébuan jalma sapertos biasa urang lakukeun, maka urang bakal kedah ngajajar langit wengi ku pesen-pesen persatuan sareng ngarep-ngarep kulawarga urang dina waktos komunitas urang damel babarengan pikeun ngéléhkeun virus ieu sakali, ”saur Présidén sareng CEO GVB Carl TC Gutierrez.

Langkung eTN Warta ngeunaan Guam

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment