24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Ngajajah Fasia Bandara Frankfurt

Ngajajah Fasia Bandara Frankfurt
Ngajajah Fasia Bandara Frankfurt
Ditulis ku Harry Johnson

Pusat Pengunjung Fraport Anyar dibuka tanggal 2 Agustus, Teras Pengunjung sareng Wisata Bandara ayeuna beroperasi deui.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pusat Pangunjung multimedia anyar anu bakal dibuka pas di Concourse C Terminal 1.
  • Wisata bandara populér ogé bakal dilanjutkeun dina awal Agustus.
  • "Jandéla pinter" nganggo kanyataan virtual pikeun ngalengkepan panorama apron kalayan data real-time dina pesawat anu diparkir.

Bandara Frankfurt nuju narik daya tarik anu sanés: Pusat Visitor multimédia anyar anu bakal dibuka pas di Concourse C Terminal 1. Fasilitas anu anyar nempatkeun dunya anu narik pisan bandara pangageungna di Jérman dina ujung jari tamu. Mangrupikeun kasempetan pikeun penggemar bandara sagala umur pikeun ngajajah bisnis penerbangan sareng indera pancaindera. Kumaha upami asup kana peran marshaller sareng nungtun jet kana posisi parkir na? Anjeun tiasa ngalakukeun dieu! Atanapi ngaganggu torowongan anu ngagulung tina sistem conveyor bagasi otomatis bandara? Ngan ukur nganggo headset realitas virtual sareng mimitian Motion Ride anu ngagumbirakeun! Puseur paméran, The Globe, ogé ngamungkinkeun anjeun maénkeun penerbangan sacara sadunya dina aksi - sareng diajar ngeunaan peran penting anu dimainkan Frank Airport Airport di dinya.

Jalur ngalangkungan paméran anu dugi ka 1,200 méter pasagi dituduhkeun ku garis-garis overhead anu mencolok anu pas sareng jalur anu dianggo ku pesawat raksasa pikeun lepas landas sareng badarat. Pas di mimitian, modél 55-méter pasagi ti Bandara City (dina skala 1: 750) ngundang tamu pikeun ngamimitian perjalanan virtual tina penemuan. Réplika anu detil ieu pikeun sadaya bandara sareng gedong 400-ganjilna tiasa digali sacara interaktif nganggo iPad. Langkung ti 80 titik minat digital ngeuyeuban inpormasi anu pikaresepeun dina bentuk téks, pidéo sareng animasi 3D. "Jandéla pinter" nganggo kanyataan virtual pikeun ngalengkepan panorama apron kalayan data real-time dina pesawat anu diparkir. Carita anu hadé ngeunaan zeppelins sareng Berlin Airlift ogé tiasa dinikmati nalika perjalanan balik ka jaman.

"The Globe", témbok LED interaktif raksasa anu diwangun ku 28 layar monitor, ngabayangkeun sadaya penerbangan anu lumangsung antara FRA sareng poin-poin sanés sadunya sacara real time. Mangrupikeun cara anu berkesan pikeun ngalaman wéb anu ageung tina koneksi global sareng pajeulitna penerbangan internasional.

Wisata bandara populér ogé bakal dilanjutkeun dina awal Agustus. Starter Tour salami 45 menit sareng kalebet narasi langsung pikeun nyayogikeun aliran inohong, data sareng fakta anu narik dina bandara sareng kagiatanana. 120-menit XXL Tour nyayogikeun tampilan anu langkung jembar dina layar. Tamu tiasa nonton operasi penanganan darat, lepas landas sareng pendaratan nalika ngalirkeun caket kana pesawat, sareng ogé ningali sababaraha tempat pemadam kebakaran nomer 1 sareng proyek pangwangunan ngawangun Terminal 3 anyar di beulah kidul bandara.

Cara anu sampurna pikeun ngarencanakeun perjalanan ka bandara nyaéta pikeun menikmati pandangan ti Teras Pengunjung anu populér. Platform ieu di Terminal 2 nyayogikeun sudut pandang manuk tina pesawat ti panjuru dunya sareng angkat sareng kagiatan anu rame di apron bandara. Pikeun ngarayakeun dibuka deui, pangakuan gratis pikeun waktos anu terbatas - pikeun jumlah pengunjung dina waktos anu ditangtoskeun, Nanging, kedah nyéépkeun slot waktos.

Reservasi diperyogikeun pikeun sadaya fasilitas sareng tiasa dilakukeun di toko tikét di www.fra-tours.com. Hanjakalna, henteu mungkin pikeun ngalakukeunana dina situs. Salami liburan sakola usum panas di nagara bagian Jerman Hesse, tamu Pusat Pengunjung tiasa parkir gratis di fasilitas parkir umum FRA: kantun nyandak tikét nalika nyetir sareng divalidasi di lawang Pusat Pangunjung. Ogé pikeun panipuan siang, Bandara Frankfurt mangrupikeun tujuan anu saé - sacara alami nalika nuturkeun aturan anu ayeuna pikeun nyegah inféksi.

Penting pikeun dipikanyaho: sapertos Teras Pengunjung, multimédia Fraport Visitor Center ogé tiasa dipesen pikeun ngayakeun acara tina sagala rupa. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment