24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta Warta Breaking Sri Lanka piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

SriLankan Airlines Neruskeun Moscow - Penerbangan Colombo ti Bandara Domodedovo

SriLankan Airlines Neruskeun Moscow - Penerbangan Colombo ti Bandara Domodedovo
SriLankan Airlines Neruskeun Moscow - Penerbangan Colombo ti Bandara Domodedovo
Ditulis ku Harry Johnson

Sateuacanna SriLankan Airlines sareng Domodedovo damel damel ti taun 2011 dugi ka 2015, patalimarga panumpangna dugi ka 115,000 panumpang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • SriLankan Airlines badé ngajalankeun hiji hiber mingguan rutin dina dinten Sabtu.
  • Waktu kadatangan ka Domodedovo nyaéta jam 4:30, waktos angkat - 7:15 sonten
  • Jasa ieu bakal mimitian ti 31 Juli 2021.

Operator udara nasional Sri Lanka, SriLankan Airlines, nyaéta neraskeun hiber deui ti Bandara Domodedovo Moskow ka Colombo mimitian ti 31 Juli 2021. Domodedovo mangrupikeun hiji-hijina bandara Hub Penerbangan Moscow anu panumpang tiasa hiber langsung ka tujuan ieu.

Operator udara badé ngajalankeun hiji penerbangan mingguan rutin dina dinten Sabtu. Waktu kadatangan ka Domodedovo nyaéta jam 4:30, waktos angkat - 7:15 sonten

"Ieu mangrupikeun tautan udara anu penting pikeun SriLankan Airlines nalika urang nyambung ka nagara panggedéna di dunya anu ogé dikenal salaku salah sahiji tujuan budaya sareng bersejarah anu paling hébat. Operasi ieu bakal nawiskeun jalur perjalanan anu énggal sareng gampang dina nyambungkeun Féderasi Rusia sareng nagara-nagara sakitarna. Kami antosan ngantosan ngabagéakeun datang Rusia di Sri Lanka sareng panumpang naék penerbangan kami ka Rusia ", nyatakeun CEO SriLankan Airlines Vipula Gunatilleka.

Sateuacanna maskapai udara ieu sareng Domodedovo damel damel ti taun 2011 dugi ka 2015, patalimarga panumpang dugi ka 115,000 panumpang.

"Ayeuna Colombo katémbong salaku tujuan anu unik pisan pikeun Hub Penerbangan Moscow", nyatakeun sutradara Bandara Domodedovo Moskow Andrey Pavlov. - Kadatangan SriLankan Airlines di pasar Rusia bakal muka seueur kasempetan pikeun pangembangan wisata nagara urang. Kami yakin yén pangalaman suksés anu sateuacanna tina kemitraan bakal ngamungkinkeun urang pikeun sacara efektif dianggo di mangsa hareup ".

SriLankan Airlines janten maskapai munggaran di daérah Asia Kidul anu nampi rating 'Inten' ti Airline Passoters Experience Association (APEX) sareng SimpliFlying, standar anu ditampi pikeun tindakan kaamanan tambahan sareng pancegahan kabersihan anu anut ti saprak mimiti pandemi global. SriLankan Airlines mangrupikeun maskapai anu unggul pangajén sareng reputasi anu mantep salaku pamimpin global dina jasa, kanyamanan, kaamanan, reliabilitas, sareng ketepatan waktos.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment