24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cina Ngabobol Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Lalampahan Rail Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Laporan Pariwisata Cina 2.36 Miliar Perjalanan Doméstik dina Satengah Mimiti 2021

Laporan Pariwisata Cina 2.36 Miliar Perjalanan Doméstik dina Satengah Mimiti 2021
Laporan Pariwisata Cina 2.36 Miliar Perjalanan Doméstik dina Satengah Mimiti 2021
Ditulis ku Harry Johnson

Industri pariwisata Cina ngabagéakeun pamulihan gancang dina paruh mimiti 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Panghasilan pariwisata domestik nangtung dina 1.95 triliun yuan - naék ku 208% taun dina sataun.
  • 83.6% warga anu diwawancara daék ngumbara dina kuartal katilu, ampir sami sareng tingkat sateuacan COVID-19.
  • 78% pangusaha perusahaan anu ngumbara ditinjau gaduh kayakinan dina pasar pariwisata dina paruh kadua 2021.

Numutkeun laporan anu dikaluarkeun ku Akademi Pariwisata Cina (CTA), Wisatawan Cina damel 2.36 milyar perjalanan domestik dina paruh mimiti 2021 - kanaékan 153% tina période anu sami taun kamari.

CinaPanghasilan pariwisata domestik ngadeg dina 1.95 triliun yuan (sakitar $ 301 milyar) dina H1 2021 - naék ku 208% taun dina sataun.

CinaIndustri pariwisata nampi sambutan anu gancang dina paruh pertama taun 2021. Perjalanan domestik sareng pendapatan pariwisata parantos pulih sakitar 77% sareng 70% t, masing-masing tina tingkatan satengah mimiti 2019.

Duanana wisatawan sareng operator wisata nunjukkeun kapercayaan anu kuat. Numutkeun kana CTA, 83.6% warga anu diwawancara daék ngumbara dina kuartal katilu, ampir sami sareng tingkat sateuacan COVID-19, sareng 78% pengusaha perusahaan anu diévaluasi gaduh kapercayaan kana pasar pariwisata dina satengah kadua 2021.

Laporan éta ngaharepkeun Cina nampi sakitar 2.6 milyar perjalanan domestik sareng 2.24 triliun yuan dina pendapatan pariwisata dina paruh kadua 2021, atanapi 88% sareng 76%, masing-masing tina tingkat periode anu sami taun 2019. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment