Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kasaluyuan Vaksin anu Disatujuan Tiasa Reureuh Perjalanan Internasional

WTTC ngaluarkeun peringatan kusabab masalah anu disanghareupan ku para turis ditolak di perbatasan kusabab nagara-nagara henteu ngagaduhan daptar umum vaksin COVID-19 anu diakui sacara internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kurangna koordinasi internasional pikeun satuju kana daptar vaksin anu disatujuan, nyiptakeun blokir anu sanés pikeun ngamimitian deui perjalanan internasional.
  • Laporan ngeunaan pésta liburan anu nyanghareupan halangan pikeun lebet parantos ningkat, bahkan aya anu dicegah tina naek pesawat ka tujuan.
  • Kagagalan nagara satuju kana daptar umum sadaya vaksin anu disatujuan sareng diaku mangrupikeun masalah.

Balikan deui perjalanan internasional tiasa ditunda sacara serius tanpa pangakuan timbal balik sadunya tina sadaya vaksin COVID-19 anu disatujuan, saur Déwan Wisata & Pariwisata Dunya (WTTC).

Badan pariwisata global, anu ngagambarkeun séktor Travel & Pariwisata swasta global, parantos ngaluarkeun peringatanna saatos kaprihatinan para turis nyanghareupan ditampik di perbatasan kusabab nagara-nagara henteu ngagaduhan daptar umum anu diakui sacara internasional sareng disatujuan Covid-19 vaksin.

Ieu mangrupikeun sababaraha dinten saatos sababaraha rénten liburan Inggris, anu parantos dikokolakeun dina kumpulan India Covishield tina vaksin Oxford / AstraZeneca, ditolak lebet kana Malta sanaos ubarna sacara kimia sami sareng vaksin buatan Inggris.

Salami sababaraha minggu ka pengker laporan ngeunaan wisatawan anu nyanghareupan halangan pikeun lebet parantos ningkat, kalayan sawatara malah dicegah tina naék penerbangan ka tujuan.

WTTC percaya yén sakali deui, kurangna koordinasi internasional pikeun satuju kana daptar vaksin anu disatujuan, nyiptakeun blokir utama anu sanés pikeun ngamimitian deui perjalanan internasional.

Ieu kajantenan sanaos kaseueuran vaksin parantos ngamankeun persetujuan Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) atanapi Otoritas Pangaturan Stringent (SRA), sapertos Inggris's the Medicines and Healthcare products Health Agencies Regulasi (MHRA) sareng Administrasi Pangan sareng Narkoba di Amérika Serikat, sareng Badan Obat Éropa (Ema).

Laporan wisatawan ditolak sabab boga vaksin 'salah' vaksin atanapi vaksin 'teu dikenal' parantos ngadorong perhatian ti konsumen, ngahalangan aranjeunna tina pesenan sareng kukituna ngarusak séktor Perjalanan & Pariwisata anu parantos berjuang.

Nyitak Friendly, PDF & Email