24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Bélgia Ngabobol Warta Megatkeun Warta Éropa Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Étiopia wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Airlines Étiopia sareng Bandara Liege ngalegaan Pasatujuan Kemitraan

Airlines Étiopia sareng Bandara Liege ngalegaan Pasatujuan Kemitraan
Airlines Étiopia sareng Bandara Liege ngalegaan Pasatujuan Kemitraan
Ditulis ku Harry Johnson

Bandara Liege, bandara kargo panggedéna di Bélgia sareng bandara kargo panggedéna ka 6 di Éropa, bakal teras janten pusat kargo Étiopia Airlines salaku gerbang angkutan barang antara Afrika sareng Éropa salami lima taun ka payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Cargo Électric Airlines sareng Layanan Logistik Étiopia parantos damel sareng bandara Liege kanggo operasi pesawat tempur na antara Afrika sareng Éropa.
  • Dina kolaborasi sareng Bandara Liege, Cargo Étiopia sareng Jasa Logistik parantos nyayogikeun jasa transportasi kargo anu gancang sareng aman di panjuru Éropah sareng sajabina salami 15 taun.
  • Di pikahareupeun hub kargo khusus tiasa didirikeun di Liege Kalér, anu Étiopia mangrupikeun palanggan peluncuran kanggo ngamimitian.

Cargo Électric Airlines sareng Layanan Logistik na Bandara Liege parantos ngumumkeun yén aranjeunna parantos ngabéréskeun perjanjian kemitraan anu lami dugi ka 2026. Bandara Liege, bandara kargo panggedéna di Bélgia sareng bandara kargo panggedéna ka 6 di Éropa, bakal teras janten pusat kargo Étiopia Airlines anu janten gerbang angkutan barang antara Afrika sareng Éropa kanggo waktos salajengna lima taun. Cargo sareng Layanan Logistik Étiopia, operator jaringan kargo panggedéna di Afrika, parantos damel sareng bandara Liege kanggo operasi angkutan barang na antara Afrika sareng Éropa.

Kargo Électric Airlines sareng Layanan Logistik Sutradara Ngatur Diréktur, Mr. Enquanhone Minyashal nyarios "Kami bungah parantos ngabaru perjanjian perjangjian sareng bandara pasangan anu parantos lami dina waktos anu ngadaptarkeun kamekaran anu luar biasa di tujuan kargo sareng kapasitas urang. Dina kolaborasi sareng Bandara Liege, Cargo Étiopia sareng Jasa Logistik parantos nyayogikeun jasa transportasi kargo gancang sareng aman di panjuru Éropah sareng sajabina salami 15 taun terakhir kerjasama anu suksés. Dina lima taun ka hareup, urang bakal ngerjakeun transformasi operasi angkutan barang pikeun ngalayanan Éropa langkung saé sareng komitmen anu diperbaharui sareng Bandara Liege. Salaku maskapai pangangkut Afrika pan panggedéna, Ethiopian Airlines bakal teras nguatkeun kerja sama sareng Liege Airport pikeun naékna operasi kapal pengangkut na antara Afrika sareng Éropa. "

Steven Verhasselt, VP Komérsial Bandara Liege nyarios "Mimiti, Bandara Liege hoyong ngucapkeun salamet ka Ethiopian Airlines sareng sadaya padamel sareng mitra na dina ulang taun anu 75 pisan. Éta kalayan kareueus pisan yén kami mangrupikeun bagian tina carita kasuksésan Étiopia salami 15 taun sareng LGG bakal teras janten hub kargo Étiopia maskapai di Éropa. Ningali deui ti mimiti ka tempat ayeuna urang, Étiopia parantos ngaoperasikeun 15,000 penerbangan kargo kana LGG, ngadeukeutan 1 juta ton kargo anu luar biasa. Masih, Steven Verhasselt nyorot, ieu téh jaman baheula sareng tiasa dianggap salaku awal anu sangat mengesankan. Dinten ieu, urang ngagungkeun ka hareup.

Ethiopian sareng LGG parantos ngabarukeun perjanjian kemitraan aranjeunna anu henteu ngan ukur negeskeun hub Kargo Éropa dina LGG salami 5 taun ka payun tapi ogé nyatakeun yén Étiopia bakal janten langkung ti maskapai anu ngalayang kana LGG. Di pikahareupeun hub kargo khusus tiasa didirikeun di Liege Kalér, anu Étiopia mangrupikeun palanggan peluncuran kanggo ngamimitian. Kami ngarepkeun léngkah ieu anu bakal ngabantosan Étiopia pikeun ngalayanan nasabah na langkung saé. Langkung ti payun, LGG bakal janten hub pikeun Étiopia sareng gerbang kargo utama antara Afrika sareng Éropa. ”

Numutkeun laporan Asosiasi Airlines Afrika (AFRAA), Étiopia parantos rengking kahiji ku panumpang sareng pangangkut kargo di 2020. Étiopia nyandak 500 rébu ton angkutan barang sareng 5.5 juta panumpang ngalangkungan hub utami na, Bandara Internasional Addis Ababa Bole.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment