24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos piknik kandaraan News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Kontrak Tanda Hans Airways sareng Grup Logistik Air

Kontrak Tanda Hans Airways sareng Grup Logistik Air
Kontrak Tanda Hans Airways sareng Grup Logistik Air
Ditulis ku Harry Johnson

Hans Airways siapkeun ngaluncurkeun penerbangan langsung na langsung ka India engké di 2021 sareng nalika éta terus ngajalankeun tujuanna pikeun kéngingkeun Sértipikat Operator Udara Inggris na ti Otoritas Penerbangan Sipil.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Hans Airways nunjuk Air Logistics Group salaku Agén Penjualan sareng Jasa Layanan Umum.
  • Air Logistics Group diposisikan pikeun nyanghareupan tim kargo Hans Airways.
  • Kesepakatan pikeun nyayogikeun Hans Airways kalayan penjualan kargo lengkep, pamasaran, pemesanan online sareng dukungan layanan palanggan di jaringan na.

Maskapai ngamimitian di Inggris, Hans Airways parantos nunjuk Grup Logistik Air salaku Penjualan Umum sareng Jasa Layanan (GSSA) jaringanna lega. Pasatujuan GSSA anu éksklusif bakal diberlakukeun ti tanggal 1 Agustus 2021, kalayan pemasok anu berbasis di East Midlands nyayogikeun Hans Airways kalayan penjualan kargo lengkep, pamasaran, pemesanan online sareng dukungan layanan palanggan di jaringan na. Warta ieu nuturkeun sacara gancang dina tonggong pengumuman maskapai anyar-anyar ieu pikeun tim anggota Déwan anu paling berpengalaman dina awal Juli.

Pasatujuan GSSA énggal mangrupikeun pamekaran tepat waktos nalika Hans Airways siapkeun ngaluncurkeun penerbangan langsung na non-stop ka India engké di 2021 sareng nalika éta terus ngajalankeun tujuanna pikeun kéngingkeun Sértipikat Operator Udara Inggris na ti Otoritas Penerbangan Sipil. Perjanjian éta diperkirakeun ngajalankeun panghasilan kargo anu teu ternilai ka garis handap maskapai, khususna dina waktos angkutan udara sadunya nuju booming.

"Di Grup Logistik Udara, kami yakin yén kami parantos milih pasangan anu sanggup nyayogikeun kaparigelan ngajual, waktos tanggap gancang sareng tingkat palayanan sareng komunitas angkutan barang bakal ngarepkeun ti Hans Airways, "koméntar Ian Davies, Chief Operating Officer, Hans Airways. "Kalayan staf anu berpengalaman sareng jaringan pikeun nyayogikeun jalan anu épéktip pikeun ruteu anu direncanakeun kami, Air Logistics Group diposisikan pikeun janten wajah tim kargo Hans Airways."

Kasepakatan sareng Air Logistics Group sanés mangrupikeun hiji-hijina kontrak anu ditandatanganan ku Hans Airways sareng kelas beurat industri dina bidangna masing-masing, sabab operator ngagaduhan maksud pikeun pasangan sareng seueur nami industri penerbangan anu mantep. "Strategi bisnis urang ti dinten ka hiji damel sareng panyadia sareng mitra anu dipimpin ku pasar, sapertos Air Logistics Group, ngamungkinkeun urang ngawangun yayasan anu kokoh sareng kuat anu diperyogikeun pikeun hasil. Aya deui perjanjian dina pipa anu bakal nunjukkeun yén Hans Airways hartosna bisnis, "nambihan Davies.

"Hans Airways mangrupikeun wajah anyar anu pikaresepeun dina industri maskapai sareng bakal ngoperasikeun rute padagangan penting antara Inggris sareng India," ngajelaskeun Stephen Dawkins, Chief Executive Officer di Air Logistics Group. "Kami yakin yén layanan anyarna ti Inggris ka India mangrupikeun awal, sareng yén urang tiasa ngawangun bisnis kargo di jaringan Hans Airways nalika ngembang."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment