24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Italia Megatkeun Warta rapat wartos Warta Breaking Romania piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Skal Roma sareng Bukalé Skal: Kembar Mimiti tina Skal Europa

Skal Roma sareng Skal Bukares

Skal Roma sareng Bukalest Skal ngarayakeun kembaranana tanggal 3 Juli 2021, di Grand Hotel Continental anu bergengsi sareng bersejarah di Bukares.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Florin Tancu, Présidén Skal Bukares, sareng Luigi Sciarra, Présidén Skal Roma, ngaguratkeun pentingna acara ieu.
  2. Ieu mangrupikeun kagiatan Skal Éropa anu pangpayunna dina taun payun, jelas-jelas patuh kana aturan pandemi ayeuna.
  3. Délégasi Skal Roma diwangun ku Antonio Percario, Paolo Bartolozzi, Tito Livio Mongelli, Vanessa Cerrone, Ludmila Posilectaia, sareng sadaya anggota Déwan Skal Roma.

Anu Mulia Arthur Mattli, Duta Besar di Rumania pikeun Konfederasi Swiss, sareng Dr. Peter Agripa ti Rotary International ogé ilubiung dina upacara kembar.

Salami roti bakar tradisional, duanana présidén nyarioskeun kumaha hubungan Roma sareng Bukares silih hubungan, ngabagi akar linguistik umum, nilai-nilai Cangkang, sareng hubungan ékonomi anu dinamis pisan sareng silih tukeur.

Hubungan antara dua klub bakal neraskeun nerapkeun program kagiatan babarengan. Program ieu kalebet nyiptakeun kasempetan B2B bilateral, netepkeun kolaborasi téknis dina pamekaran wéb, ngabagi prakték manajemén klub anu pangsaéna, sareng ngatur langkung seueur acara langsung nyanghareupan sareng online.

Présidén Florin Tancu ngajelaskeun kembaran salaku "hubungan anu unik pikeun patukeur ideu sareng kerjasama dina promosi pariwisata, ngungkulan halangan dina nami silaturahmi, sareng ngahargaan nilai-nilai Skal tina 'Ngalakukeun Usaha Diantara Babaturan.'"

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.

Leave a Comment