Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Spam sareng Inpormasi Salah: WhatsApp Blok Langkung 2 Juta Akun India

Spam sareng Inpormasi Salah: WhatsApp Blok Langkung 2 Juta Akun India
Spam sareng Inpormasi Salah: WhatsApp Blok Langkung 2 Juta Akun India
Ditulis ku Harry Johnson

Deteksi panyiksa dioperasikeun dina tilu tahapan gaya hirup akun: dina pendaptaran; nalika olahtalatah; sareng salaku tanggapan kana tanggapan négatip, anu ditampi WhatsApp dina bentuk laporan pangguna sareng blok.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • WhatsApp ngahalangan 2,000,000 rekening India bulan kamari kusabab pelanggaran aturan.
  • 95% rekening diblokir pikeun ngalangkungan wates anu disimpen dina sababaraha kali pesen tiasa diteruskeun di nagara éta.
  • "Fokus utama" WhatsApp nyaéta pikeun nyegah panyebaran pesen anu ngabahayakeun sareng anu henteu dihoyongkeun.

Aplikasi olahtalatah multiplatform basis AS WhatsApp ngalaporkeun yén éta ngalarang langkung ti 2,000,000 rekening di India antara bulan Méi sareng Juni taun ieu kusabab palanggaran aturan, kalebet 'tingkah laku ngabahayakeun' sareng ngirim 'tingkat pesen anu luhur sareng teu normal.'

Sedengkeun 2 juta ngan ukur mangrupikeun bagian tina platform 400 juta-markas pangguna anu kuat di India, jumlah akun anu dilarang penting kusabab éta sakitar saparapat 8 juta larangan WhatApp turun sacara global unggal bulan.

Nyatet yén 95% rekening diblokir pikeun ngalangkungan wates anu disimpen dina sababaraha kali pesen tiasa diteruskeun di nagara éta, platform éta nyatakeun "fokus utama" na pikeun nyegah panyebaran pesen anu ngabahayakeun sareng anu henteu dihoyongkeun.

"Deteksi panyiksa dioperasikeun dina tilu tahapan gaya hirup akun: dina pendaptaran; nalika olahtalatah; sareng salaku tanggapan kana tanggapan négatip, anu kami nampi dina bentuk laporan pangguna sareng blok, "saur WhatsApp dina laporan na.

Nalika paguneman pangguna-ka-pangguna dina platform tetep énkripsi sareng swasta, WhatsApp ceuk éta merhatoskeun "perhatian anu caket kana eupan balik pangguna" sareng terlibat sareng tim spesialis sareng analis pikeun ngaevaluasi "kasus ujung" sareng ningkatkeun efektivitas ngalawan salah informasi.

Salian ngaréspon keluhan pangguna, WhatsApp nyatakeun yén éta ngandelkeun "sinyal paripolah" tina akun pangguna, sayogi "inpormasi anu henteu énkripsi," profil sareng poto grup, sareng pedaran pikeun ngaidentipikasi palaku anu palanggar.

Platform média sosial sareng komunikasi kedah nyebarkeun laporan bulanan anu daptar rinci ngeunaan tindakanana dina aturan téknologi inpormasi anu anyar di nagara éta. Ieu mangrupikeun laporan anu munggaran anu dipiboga ku Facebook pikeun aplikasi olahtalatah saprak aturanana mimiti anyar.

Sanaos nyebarkeun laporan éta, WhatsApp tetep nolak nyingkab sumber awal berita palsu, hoaxes sareng pesen viral haram anu disalahkeun ku pamaréntah salaku ngadorong kekerasan mob di nagara éta.

Sanaos aturan IT anu anyar di India ngagaduhan klausa katitén anu meryogikeun platform pikeun ngalacak sareng ngungkabkeun rekening ti mana pesen-pesen sapertos kitu, WhatsApp parantos nangtang kawajiban ieu di pengadilan ku alesan yén privasi pangguna bakal kapangaruhan.

Dina Méi, perusahaan ngajukeun gugatan di Pengadilan Tinggi ibukota nasional New Delhi anu nyatakeun yén bekelna mangrupikeun "invasi bahaya pikeun privasi" sareng bakal ngarusak énkripsi tungtung-to-tungtung aplikasi anu tétéla mastikeun pesen ngan ukur tiasa dibaca ku anu ngirim sareng anu nampi.

Nyitak Friendly, PDF & Email