24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Jamaika megatkeun News Kenya Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Global Management Resilience & Crisis Management Center di Jamaika sareng Kenya Sign MOU

Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett (dumuk) gambar saatos tur di Universitas Kenyatta sareng Pusat Pariwisata Ketahanan dan Krisis Global (GTRCMC) - Afrika Wétan, tempatna di Nairobi, Kenya kamari (15 Juli). Éntitas mangrupikeun pusat satelit GTRCMC anu berbasis di Jamaika, ayana di Universitas Hindia Kulon, Mona. Bagikeun dina waktos ayeuna nyaéta (LR) Wakil Kanselir Universitas Kenyatta, Profesor Paul Wainaina; Dr. Esther Munyiri, Sutradara, GTRCMC- Afrika Wétan; Mr. Joseph Boinnet, Kapala Sekretaris Administratif, Kamentrian Pariwisata sareng Margasatwa, Kénya; Ibu Anna-Kay Newell, Diréktur Hubungan Internasional, GTRCMC - Jamaika sareng Mr. Robert Kamiti, Kapala Pariwisata Kapala, Menteri Pariwisata sareng Margasatwa, Kénya. Menteri Bartlett ayeuna di Kénya pikeun ilubiung dina KTT Pamulihan Pariwisata anu ditunggu-tunggu pikeun Menteri Pariwisata Afrika, anu bakal diayakeun di Nairobi, dinten ayeuna. Menteri Bartlett diulem kanggo nyarios dina puncak na dina kapasitas salaku pamimpin pamikiran global anu terhormat ngeunaan ketahanan wisata sareng pamulihan.

Menteri Pariwisata Jamaika sareng Co-Ketua Pusat Pariwisata Ketahanan dan Krisis Global (GTRCMC), Hon. Edmund Bartlett, sareng Sekretaris Kabinet Kenya, Menteri Pariwisata sareng Margasatwa, sareng Ketua GTRCMC - Afrika Wétan, Hon. Najib Balala dinten ieu (16 Juli) nandatanganan mémbrum pangertian (MOU) anu bakal muka jalan pikeun dua Pusat gawé babarengan pikeun ngembangkeun kabijakan sareng ngalaksanakeun panilitian anu aya hubunganana sareng kesiapan tujuan, manajemén sareng pamulihan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Bartlett muji penandatanganan MOU, salaku "kabisat pikeun panilitian kawijakan."
  2. Ieu bakal ngamungkinkeun dua Pusat ieu kolaborasi dina ramalan, mitigasi, sareng ngatur résiko anu patalina sareng ketahanan pariwisata anu disababkeun ku sababaraha rupa faktor anu ngaganggu.
  3. Ieu hususna relevan nalika urang nganapigasi sareng ngaréspon tantangan anu ditimbulkeun ku pandemi COVID-19 anu lumangsung.

Penandatanganan lumangsung salami KTT Pamulihan Pariwisata pikeun Menteri Pariwisata Afrika anu ayeuna dilakukeun di Nairobi, Kénya, dimana Menteri Bartlett diulem kanggo nyarios dina kapasitasna salaku pamimpin pamikiran global anu terhormat ngeunaan ketahanan pariwisata sareng pamulihan.

Menteri Bartlett muji penandatanganan MOU, salaku "kabisat pikeun panilitian kawijakan. Éta bakal ngijinkeun dua Pusat ieu kolaborasi dina ramalan, mitigasi sareng ngatur résiko anu patalina sareng ketahanan pariwisata anu disababkeun ku sababaraha rupa faktor anu ngaganggu. Ieu leres-leres kasempetan anu pikaresepeun. " GTRCMC - Afrika Wétan di Universitas Kenyatta, mangrupikeun pusat satelit régional pikeun GTRCMC internasional, aya di Universitas Hindia Kulon (UWI), Jamaica

"Ieu hususna relevan nalika urang nganapigasi sareng ngaréspon tantangan anu ditimbulkeun ku pandemi COVID-19 global anu lumangsung. Urang kedah janten payuneun koordinasi réspon, panjagaan sareng monitoring, sareng ngayakeun usaha-usaha bantuan ékonomi di jero sareng di saluareun wates. Kolaborasi sapertos kieu boh kritis sareng tepat waktuna, "saur Menteri.

Menteri Pariwisata sareng Co-Ketua Pusat Pariwisata Ketahanan dan Krisis Global (GTRCMC) - Jamaica, Hon. Edmund Bartlett (ka-2 katuhu), sareng Sekretaris Kabinet Kenya, Menteri Pariwisata sareng Margasatwa, sareng Ketua GTRCMC - Afrika Wétan, Hon. Najib Balala (kénca ka 2), MOU tampilan anu ditandatanganan dinten ayeuna (16 Juli) antara dua Pusat. Pilari Wakil Kanselir Universitas Kenyatta, Profesor Paul Wainaina (kénca) sareng Ibu Anna-Kay Newell, Diréktur Hubungan Internasional, GTRCMC - Jamaika. GTRCMC - Afrika Wétan di Universitas Kenyatta, Nairobi, Kénya, mangrupikeun pusat satelit GTRCMC anu berbasis di Jamaika, anu aya di Universitas Hindia Kulon, Mona. Penandatanganan MOU lumangsung nalika KTT Pamulihan Pariwisata Afrika anu ayeuna dilakukeun di Nairobi, Kénya. Menteri Bartlett diulem kanggo nyarios dina puncak na dina kapasitas salaku pamimpin pamikiran global anu terhormat ngeunaan ketahanan wisata sareng pamulihan.

Saatos ditandatanganan MOU, Hon. Najib Balala nampilkeun cek kanggo Ksh 10 juta (US $ 100,000) ka Menteri Bartlett pikeun ngadukung kagiatan di Pusat Afrika Wétan.

MOU bakal mempermudah kerjasama strategis sabab aya hubunganana sareng Panilitian sareng Pangwangunan; Advokasi Sarat jeung Kaayaan Komunikasi; Program / Desain Proyék sareng Manajemén sareng Palatihan sareng Ngawangun Kamampuh, khusus pikeun perubahan iklim sareng manajemén bencana; kaamanan sareng manajemén kaamanan siber; manajemén wirausaha; sareng manajemén pandemi sareng epidemi. 

Sekretaris Kabinet Kenya, Menteri Pariwisata sareng Margasatwa, sareng Ketua Pusat Pariwisata Ketahanan dan Krisis Global (GTRCMC) - Afrika Wétan, Hon. Najib Balala (kénca ka 2), nampilkeun cek kanggo Ksh 10 juta (US $ 100,000) ka Menteri Pariwisata sareng Ketua Co-GTRCMC - Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (ka-2 katuhu) pikeun ngadukung kagiatan di Pusat Afrika Wétan. Presentasi ieu lumangsung saatos ditandatanganan MOU antara dua Pusat tadi dinten ieu (16 Juli). Ogé ilubiung dina acara éta Wakil Kanselir Universitas Kenyatta, Profesor Paul Wainaina (kénca) sareng Ibu Anna-Kay Newell, Diréktur Hubungan Internasional, GTRCMC - Jamaika. GTRCMC - Afrika Wétan di Universitas Kenyatta, Nairobi, Kénya, mangrupikeun pusat satelit GTRCMC berbasis Jamaika, ayana di Universitas Hindia Kulon, Mona. Penandatanganan MOU lumangsung nalika KTT Pamulihan Pariwisata pikeun Menteri Pariwisata Afrika anu dilakukeun di Nairobi. Menteri Bartlett diulem kanggo nyarios dina puncak na dina kapasitas salaku pamimpin pamikiran global anu terhormat ngeunaan ketahanan wisata sareng pamulihan.

Ieu bakal dilakukeun ngalangkungan program atanapi kagiatan sapertos:

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment