24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha redaksi Berita Pamaréntah Industri silaturahmi India Ngabobol Warta wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Masihan Visa e-Turis di India Ayeuna Nyorong Tilas Pimpinan IATO

Visa e-Turis

Pimpinan Travel sareng Pariwisata Subhash Goyal, Pupuhu grup STIC sareng mantan Présidén Asosiasi Tur Operator India (IATO), nyatakeun yén nagara éta kedah geuwat ngawitan ngamungkinkeun Visa e-Turis di India sareng ngajadwalkeun penerbangan internasional dina sasih Séptémber sareng Oktober pikeun ngamimitian mulangkeun séktor.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. COVID bakal tetep, sareng urang kedah diajar hirup kalayanana, saur Goyal.
  2. Seuseueurna wisatawan India datang antara Oktober sareng Maret, janten, usum anu bakal datang ieu penting pisan.
  3. Rébuan agen perjalanan sareng operator wisata parantos kabangkrutan. Hiji-hijina harepan pikeun salamet nyaéta ngamimitian visa e-turis sareng penerbangan internasional anu dijadwalkeun.

Goyal teras nyarios:

Urang kedah minuhan impian Perdana Menteri urang pikeun ngajantenkeun India ékonomi 5 triliun dolar. Pariwisata mangrupikeun hiji-hijina industri anu padam padamelan sareng pangaruh multiplier kana perekonomian. Kusabab kitu, urang kedah bertindak ayeuna sateuacan kasép.

Usum wisata pikeun India nyaéta ti bulan Oktober dugi ka Maret sareng urang henteu kedah kaleungitan kasempetan ieu dina taun 2021 kumargi taun 2020 mangrupikeun kabersihan total. 

Di 2019, India kéngingkeun Rs.2,10,981 crores devisa ti jaman Januari dugi ka Désémber atanapi US $ 3.1 milyar dina bulan Désémber 2019 (sumber MOT). Nagara ieu nampi langkung ti 10 juta wisatawan di 2019.

Pariwisata internasional nyumbang ampir 10 persén GDP India sareng sakitar 11 persén pajak langsung sareng henteu langsung. Silaturahmi sareng industri pariwisata nganggo sakitar 58 juta jalma sacara langsung sareng sakitar 75 juta jalma sacara teu langsung di India. Sakitar 10 juta jalma boh anu kaleungitan padamelan atanapi nuju cuti tanpa gaji.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment