Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Atraksi Wisata Paling Ikon Paris di Buka Pikeun Anu Datang

Datang diidinan lebet ka Menara Eiffel saatos nunjukkeun bukti vaksinasi coronavirus atanapi uji COVID-19 négatip.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Menara Eiffel maréntahkeun ditutup dina Oktober sareng tetep ditutup pikeun anu nganjang dugi ka ayeuna.
  • Walikota Paris Anne Hidalgo ogé ngabagéakeun bubuka sareng ngadorong para pengunjung pikeun mendakan deui tugu lambang éta.
  • Ti Rebo minggu payun, datang kedah nunjukkeun buktina vaksinasi atanapi uji COVID-19 négatip nalika kasus coronavirus deui mimiti naék.

Saatos salapan bulan dipareuman kusabab pandemi coronavirus, landmark anu paling ikonik Paris parantos dibuka deui pikeun anu datang.

Sakali deui, para tamu diidinan lebet kana Tower Eiffel saatos nunjukkeun bukti vaksinasi coronavirus atanapi uji COVID-19 négatip.

The 'Lady Beusi' tina Paris diparéntahkeun ditutup dina Oktober sareng tetep ditutup pikeun anu nganjang dugi ka ayeuna - panutupan pangpanjangna saprak Perang Dunya II.

Dinten ayeuna, lift Eiffel Tower angkat deui turis ka puncak 300-meter (1,000-kaki) na sareng pandangan anu megah di ibukota Perancis salaku pawai pawai dimaénkeun.

"Pariwisata datang deui ka Paris sareng urang tiasa deui bagikeun kabagjaan, sareng pengunjung ti sakumna dunya, tugu ieu sareng Paris," saur Jean-Francois Martins, kapala perusahaan operasi Menara Eiffel anu ngajalankeun tugu atas nama Paris otoritas kota.

Walikota Paris Anne Hidalgo ogé ngabagéakeun bubuka sareng ngadorong para pengunjung pikeun "mendakan deui tugu lambang".

Jumlah anu datang unggal dintenna ka menara bakal dugi ka 13,000 sapoé tibatan 25,000.

Sareng ti Rebo minggu payun, pengunjung kedah nunjukkeun buktina vaksinasi atanapi uji COVID-19 négatip, saluyu sareng sarat anu ditetepkeun pamaréntah nalika kasus coronavirus deui mimiti naék.

"Jelas éta mangrupikeun komplikasi operasional tambahan, tapi éta tiasa diatur," saur Martins.

Nyitak Friendly, PDF & Email