Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pesawat Panumpang Kacilakaan di Siberia, Sadayana 19 dina Papan Salamet Kacilakaan

Ditulis ku Harry Johnson

Standar kaamanan penerbangan sipil Rusia parantos ningkat dina taun-taun ayeuna tapi kacilakaan, khususna ngalibetkeun pesawat anu langkung lami di daérah terpencil, teu umum.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pesawat Antonov An-28turboprop nabrak di Siberia Rusia.
  • Pesawat anu nabrak tempatna ku helikopter nyalametkeun Kamentrian Darurat.
  • Sadayana 19 jalma dina pesawat anu nabrak salamet tina pendaratan.

Pesawat panumpang turovoprop mesin buatan Antonov An-28 kembar, dioperasikeun ku Siberian Light Aviation (SiLA), maskapai leutik anu nawiskeun penerbangan régional di Siberia Rusia, leungit nalika ngalayang ti kota Kedrovoye ka kota Tomsk.

Henteu lami saatos ngaleungit tina radar, pesawat anu nabrak éta ayana ku helikopter nyalametkeun Kamentrian Darurat anu dikirim pikeun milarian.

Numutkeun ka pejabat menteri, sadayana 19 jalma dina pesawat anu nabrak salamet tina badarat anu sesah.

Kaptén pesawat ngarecah suku, tapi teu aya panumpang atanapi anggota awak anu ngalaman cilaka parah, sareng ayeuna dievakuasi tina lokasi kacilakaan.

Numutkeun ka maskapai penerbangan Siberian Light Aviation Andrey Bogdanov yakin, mesin pesawat An-28 anu nabrak tiasa gagal kusabab kaayaan cuaca anu ekstrim.

Kacilakaan dinten ieu kirang ti dua minggu saatos pesawat anu sami, hiji Antonov An-26, nabrak gawir dina kaayaan pisibilitas anu goréng di semenanjung Kamchatka terpencil di Jauh Jauh Rusia, maéhan sadaya 28 urang naék kapal.

Hiji Antonov-28, jinis pesawat anu sami anu leungit di Tomsk, nabrak di leuweung Kamchatka di 2012, maéhan 10 urang. Penyidik ​​nyarios yén duanana pilot mabok nalika kacilakaan.

Standar kaamanan penerbangan sipil Rusia parantos ningkat dina taun-taun ayeuna tapi kacilakaan, khususna ngalibetkeun pesawat anu langkung lami di daérah terpencil, teu umum.

Nyitak Friendly, PDF & Email