News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Naon kajadian di Vegas Kedah Topéng

Masking up di Vegas

Distrik Kaséhatan Nevada Kidul nyarankeun jalma sadayana nganggo masker deui nalika di jero rohangan sareng di tempat anu rame naha aranjeunna parantos divaksinasi atanapi henteu sareng naha aranjeunna parantos diuji négatip atanapi henteu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Jumlah kasus COVID-19 naékna di Las Vegas, Nevada, sapertos kasus di seueur tujuan di panjuru nagara sareng di sakumna dunya.
  2. Ieu sanés sarat resmi, sabab ngan nagara propinsi sareng kota anu tiasa mandat éta.
  3. Saran topéng sumping saatos pejabat kaséhatan ngalaporkeun kamari 938 kasus énggal di nagara bagian - anu luncat sadinten saprak Pébruari - sareng 15 maotna énggal.

Rekomendasi anu kuat ieu mangaruhan kasino, konser, sareng klub dimana bisnis parantos ningkat saprak larangan diangkat sareng nagara parantos ngukur langkah-langkah kontrol pandemi ka kabupaten sakitar 7 minggu ka pengker.

"Boh jalma anu divaksinasi sareng anu henteu divaksinasi kedah nganggo masker nalika aranjeunna aya di tempat umum ... sapertos toko, toko, acara ageung sareng kasino," Dr Fermin Leguen, kapala perwira kaséhatan di daérah éta, ka wartawan. Klinik vaksin sareng tés teras-terasan di situs di daérah éta, tambah Leguen.

Tingkat vaksinasi parantos liren dina sababaraha minggu ka pengker di Nevada, nagara anu condong libertarian dimana pejabat kaséhatan ngalaporkeun dinten Jumaah yén sakitar 55 persén warga 12 taun ka luhur parantos nampi sahenteuna hiji dosis Vaksin covid-19. Statewide, sakitar 46.3 persén pinuh divaksinasi. Sacara nasional, 68 persén déwasa parantos nampi sahenteuna sakurang dosis vaksin, numutkeun Pusat Kontrol sareng Pencegahan Panyakit.

Pejabat sareng serikat kerja anu ngagambarkeun 60,000 karyawan kasino Nevada ngaluarkeun pernyataan anu nyatet résiko anu ditimbulkeun ka padamel ku jalma anu teu divaksinasi. Pejabat Culinary Union Geoconda Argüello-Kline nunjuk kana data CDC yén langkung ti 97 persén jalma anu dirawat di rumah sakit nembé sareng COVID-19 teu nampi vaksin.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment