Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Virus sareng Pariwisata booming di Hawaii

Hiber anyar
Lei Salam kanggo rute hiber anyar anu diumumkeun ti Honolulu.

The Delta Virus of COVID-19 nuju booming di Hawaii diantawis henteu divaksinasi, pariwisata berkembang kalayan datangna pendatang catetan. Teu aya anu resep prihatin kecuali Otoritas Pariwisata Hawaii anu ngupayakeun pisan pikeun ngan ukur nyorong jalma-jalma anu luhur pikeun ngémutan éta Aloha Kaayaan pikeun pakansi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. 59.1% penduduk di Hawaii pinuh divaksinasi, salah sahiji harga paling luhur di Amérika Serikat.
  2. Sanaos ieu 164 kasus anyar COVID-19 sareng 7 rumah sakit énggal dirékam dina Jumaah. Disaluyukeun sareng jalma anu divaksinasi, ieu mangrupikeun nomer paling luhur unggal dinten anu kacatet saprak wabah virus.
  3. Aya langkung seueur anu datang di Hawaii tibatan di 2019, sareng Hawaii sareng sésana Amérika Serikat masih katutup pikeun tamu internasional.

Dinten anu paling parah saprak pandemi bitu nyaéta 27 Agustus 2020, kalayan 371 kasus anyar sadidinten. Saatos Hawaii, syarat éntri santai pikeun turis domestik ti daratan AS mimiti di Oktober 2020, jumlah inféksi harian tetep panghandapna di Amérika Serikat rata-rata sakitar 40-60 sapoé.

Kusabab 8 Juli 2021, anu datang pinuh divaksinasi henteu kedah hariwang ngeunaan nyayogikeun tes PCR négatip pikeun nyegah karantina 10 dinten, sareng langkung ti 30,000 kadatangan sadinten éta nunjukkeun.

Aya deui seueur tamu di Hawaii ayeuna dibandingkeun sareng 2019. Hawaii sareng sésana Amérika Serikat masih katutup pikeun tamu internasional. Jepang, Koréa, Kanada, Australi, sareng Cina sok janten bagian penting tina jumlah pangunjung Hawaii, tapi tetep henteu nganjang. Pariwisata domestik nyandak tempat sareng seueur deui.

Kanaékan pariwisata mangrupikeun warta anu saé pikeun ékonomi gumantung kana pariwisata di Propinsi Amérika Serikat, kalayan hotél lengkep, ngantosan lami di réstoran, balanja anu rame, sareng henteu aya anduk di seueur pantai.

Minggu kamari kedah nyababkeun panggilan hudang pikeun jalma-jalma anu nganggap virus ayeuna ogé sajarah di Aloha Nagara. Ngitung jalma anu divaksinasi sapinuhna anu biasana moal kéngingkeun virus, ayeuna janten virus diantawis anu henteu divaksinasi. Merhatoskeun nomer inféksi dibagi ngan ukur 40% populasi, tcasoad anyar oday mangrupikeun salah sahiji catetan paling luhur di Nagara.

Baheula, éta bakal nyababkeun konci-turun lengkep. Dinten ayeuna meh teu aya anu hariwang, sareng bar sareng tempat wisata sanés tetep bungkus.

Seueur kasus-kasus énggal ieu aya hubunganana sareng 10 kali langkung seueur jinis Delta anu tepa. Otoritas siga anu santai sareng wisatawan tetep sumping dina jumlah rékor unggal dinten.

Gubernur Lt. Gubernur Héjo nyarios ka koran lokal, angka anu paling dipikaresep mangrupikeun hasil tina 4 Juli Juli merayakan dinten kamerdekaan sareng kedah turun minggu ieu.

Sedengkeun kaseueuran kantor pariwisata di dunya hoyong pisan milari cara pikeun ngamajukeun pariwisata ka tempat anu dituju, éta Otoritas Pariwisata Hawaii nyaéta ngalakukeun sabalikna pisan, nyobian milari cara pikeun ngalemahkeun pangunjung sumping ka Hawaii.

Nempatkeun biaya tempat pikeun pantai, nyarioskeun ngeunaan ningkatkeun biaya pendaratan pikeun ngahanca maskapai datang, motong sadaya iklan, ngritik wisatawan, sareng diskriminasi pers pariwisata salaku eTurboNews parantos janten Modus Operandi ti saprak Pimpinan HTA Hawaii asli John de Fries nyandak pimpinan pikeun mingpin industri panggedéna di Nagara, Pariwisata.

Walikota Maui Mike Victorino nembé ngadamel berita nasional nalika anjeunna naros ka maskapai pikeun ngareureuhkeun jasa ka Kahului, Maui, anu parantos merjuangkeun ngimbangan paménta pariwisata kalayan sumber daya terbatas.

Grup obrolan lokal ngabagi carita pikasieuneun ngeunaan pangunjung anu henteu hormat ngabanjiran daérah sapertos Northshore di Oahu atanapi Kailua. Turis anu némpél segel bikang endogna di Northshore janten judul nasional sareng peringatan kaku ka wisatawan pikeun ngahargaan Budaya Hawaii ku Gubernur Hawaii Ige.

Hawai Airlines anu kaluar tina krisis kuat sareng séhat.

Nyitak Friendly, PDF & Email