24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Guam Breaking News News Kaséhatan wartos Warta Breaking Taiwan piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

MICE Business diluncurkeun deui di Guam kalayan vaksinasi kalebet

Aya boro tempat anu langkung saé di dunya pikeun ngalaksanakeun konperénsi nalika hadiahna divaksinasi. Guam kéngingkeunana sareng ngabagéakeun grup MICE anu mimiti aya 100 anu sumping ti Taiwan ka basisir na.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kadatangan VIP sareng musik Guam sareng pamimpin pariwisata GVB ngabagéakeun grup Rapat, Insentif, Konvénsi sareng Pameran (MICE) munggaran ti Taiwan kamari di Bandara Internasional Won Pat. Grup ieu mangrupikeun bagian tina program Air V&V anu diakuan sacara global di pulau.
  2. ADATA Technology Co., Ltd. disponsoran langkung ti 100 karyawan na pikeun nganjang ka Guam kalayan pilihan kanggo divaksinasi. Perusahaan mangrupikeun pabrik mémori sareng panyimpenan Taiwan anu rengking salaku produsen modul DRAM pangageungna kadua di dunya kalayan nilai pasar $ 680 juta.
  3. Sponsor padamel ADATA kalebet pesawat udara, akomodasi hotél, sareng biaya karantina wajib nalika balik deui ka nagarana. ADATA ogé ngadorong para karyawanna pikeun ngundang anggota kulawargana pikeun ilubiung dina perjalanan anu insentif ieu.

"Kami resep pisan ngabagéakeun grup ieu, sareng kami hoyong hatur ka ADATA pikeun milih Guam salaku tujuan anu dipikaresep," saur Présidén & CEO GVB Carl TC Gutierrez. "Ieu conto anu sampurna kumaha program Air V&V urang ngabantosan individu sareng perusahaan anu badé ngumbara aman sareng pilihan pikeun divaksinasi sareng bersantai di surga pulau."

Anggota grup ADATA sumping di Guam nari kana musik lokal

Grup ADATA, anu sumping dina penerbangan piagam EVA Air, cicing di Hyatt Regency Guam sareng The Tsubaki Tower salami opat dinten.

Dua minggu ka pengker program antara Taiwan sareng Guam diluncurkeun pikeun anu datang ka receive vaksin nalika pakansi di ieu wilayah AS anu indah di Samudera Pasipik.

Ngeunaan Air V&V

Program Air V&V dikembangkeun ku Biro Pengunjung Guam pikeun ngadorong anu 12 taun ka luhur pikeun kéngingkeun vaksin COVID-19 nalika pakansi di Guam. Peserta tiasa milih paket perjalanan sareng wisata anu dikembangkeun sareng kolaborasi sareng perdagangan perjalanan Guam, hotél, sareng mitra médis. Program ieu dimaksudkeun pikeun ngaluncurkeun industri pariwisata Guam bari nyorot sumanget Håfa Adai anu soméah sareng silaturahmi masarakat Guam.

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan program Air V&V, buka visitguam.com/airvv atanapi email [email dijaga].

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment