Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Transfer di Doha, Abu Dhabi, Dubai: Pilihan Panumpang Maskapai jelas

Bandara Internasional Doha Hamad

Qatar sareng hub bandara na Doha Hamad International ngalangkungan waktos anu teu mungkin nalika blokade ku UAE, Saudi Arabia, Mesir, sareng Bahrhain. Kalayan seueur artos sareng insentif maskapai, jasa sareng kanyamanan Doha berhasil ngalakukeun anu teu mungkin - gaya Qatar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Qatar Airways, Etihad sareng Émirat sacara global bersaing pikeun panumpang anu ngarobih pesawat di hub transit na Doha di Qatar, Abu Dhabi sareng Dubai di UAE.
  2. Dina perang janten hub perjalanan anu paling terkenal di Wétan Tengah, panilitian pang anyarna, anu ngagaduhan data pemesanan tarung anu paling seger sareng paling komprehensif sadunya, ngungkabkeun yén dina paruh pertama taun 2021, Doha nyita sareng ngahijikeun kalungguhan Dubai.
  3. Dina période 1st Januari nepi ka 30th Juni, volume tiket udara anu dikaluarkeun pikeun perjalanan ngalangkungan Doha 18% langkung luhur tibatan éta ngalangkungan Dubai; sareng hubungan éta katingali diteruskeun. Pesenan ayeuna pikeun paruh kadua taun liwat Doha 17% langkung luhur tibatan ngalangkungan Dubai.

Dina awal taun, patalimarga udara ngalangkungan Doha aya dina 77% Dubai; tapi gancang ngahontal 100% pikeun kahiji kalina dina saminggu dimimitian 27 Januari.

Faktor utama anu nyetir éta angkat nyaéta dina Januari, blokade hiber ka sareng ti Qatar, anu ditumpukeun dina Juni 2017 ku Bahrain, Mesir, Saudi Arabia, sareng UAE, anu nuduh Qatar pikeun ngadukung térorisme - tuduhan niatna ditolak ku Qatar. Pas ditumpukeun, blokade ngagaduhan pangaruh négatip langsung dina penerbangan ka sareng ti Doha. Salaku conto, Qatar Airways kapaksa lungsur 18 tujuan tina jaringan na. Salaku tambahan, sababaraha penerbangan ngalangkungan Doha ngalaman waktos perjalanan anu diperpanjang, sabab pesawat kedah ngadamel jalan tol pikeun ngahindaran ruang udara kabupaten anu ngahalangan. Tujuan sareng operator utama na, Qatar Airways, henteu ngaréspon blokade ku cara motong; tibatan, éta dibuka 24 ruteu énggal pikeun ngamangpaatkeun pesawat anu dianggurkeun.

Ti saprak Januari 2021, lima rute, Kairo, Dammam, Dubai, Jeddah, sareng Riyadh, ka / ti Doha parantos dibuka deui sareng patalimarga di ruteu anu sanés parantos naék. Rute anu dipulangkeun anu parantos masihan kontribusi relatif paling penting pikeun kadatangan tamu nyaéta Dammam ka Doha, ngahontal 30% kadatangan pra-blokade dina paruh mimiti 2017, sareng Dubai ka Doha, 21%. Salaku tambahan, sambungan anyar sareng Seattle, San Fransisco, sareng Abidjan, didirikeun dina bulan Désémber 2020, Januari 2021, sareng Juni 2021 masing-masing.

Jalur utama anu aya anu nunjukkeun pertumbuhan anu pang kuatna dibandingkeun tingkat pra-pandemi (H1 2021 vs H1 2019), ku jumlah panumpang anu sumping di Qatar, nyaéta: Sao Paulo, naék 137%, Kyiv, naék 53%, Dhaka, naék 29% sareng Stockholm, naék 6.7%. Aya ogé peningkatan anu signifikan dina kapasitas korsi antara Doha sareng Johannesburg, naék 25%, Jalu, naék 21%, sareng Lahore naék 19%.

Analisis anu langkung jero ngeunaan kapasitas korsi nunjukkeun yén dina kuartal anu bakal datang, Q3 2021, kapasitas korsi antara Doha sareng tatangga na di Wétan Tengah ngan ukur 5.6% langkung handap tina tingkat pra-pandemi sareng mayoritasna, 51.7%, kalebet rute balikkeun ka / ti Mesir, Arab Saudi, sareng UAE.

Faktor utama terakhir, anu parantos masihan Qatar tepi ka Dubai, nyaéta réaksina kana pandemi. Salila jangkungna krisis COVID-19, seueur rute di lebet sareng Doha tetep operasional, sareng hasilna Doha janten pusat utama penerbangan hiber - utamina ka Johannesburg sareng Montreal.

Babandingan pangsa pasar dina satengah mimiti 2021, ngalawan satengah mimiti 2019, ngungkabkeun yén Doha parantos sacara signifikan ningkatkeun jabatanana ngalawan Dubai sareng Abu Dhabi. Ayeuna, patalimarga hub dibagi 33% Doha, 30% Dubai, 9% Abu Dhabi; saacanna, éta 21% Doha, 44% Dubai, 13% Abu Dhabi.

Olivier Ponti, VP Insights, ForwardKeys mairan: "Tanpa blokade, anu ngadorong pembentukan rute anyar salaku strategi pikeun ngagentoskeun patalimarga anu leungit, panginten urang moal ningali Doha ngecas Dubai. Janten, sigana bibit kasuksesan Doha anu relatif, ironisna, ditabur ku kalakuan goreng ti tatanggana. Nanging, kedah diémutan yén hiber ngalangkungan Wétan Tengah nalika H1 2021 masih 81% handapeun tingkat pra-pandemi. Janten, nalika pamulihan ngumpulkeun gancang, gambarna tiasa robih sacara signifikan. "

Nyitak Friendly, PDF & Email