24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Industri silaturahmi wartos jelema piknik News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Greater Miami Convention & Visitors Bureau ngumumkeun Présidén sareng CEO Anyar

Greater Miami Convention & Visitors Bureau ngumumkeun Présidén sareng CEO Anyar
David Whitaker
Ditulis ku Harry Johnson

David Whitaker parantos diangkat janten Présidén & CEO organisasi pamasaran tujuan pikeun Greater Miami sareng Miami Beach.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pengangkatanana nyaéta mudik pikeun Whitaker anu ngajabat salaku anggota tim GMCVB salami 17 taun.
  • Whitaker angkat ti Miami di awal taun 2007 kusabab janjian kana peran Présidén & CEO Pariwisata Toronto.
  • Salami lima taun ka pengker, Whitaker parantos janten Présidén & CEO Choose Chicago, DMO pikeun Chicago.

nu Greater Miami Convention & Visitors Bureau (GMCVB) ngumumkeun dinten ayeuna yén David Whitaker parantos diangkat janten Présidén & CEO organisasi tujuan tujuan pamasaran (DMO) pikeun Greater Miami sareng Miami Beach. Pengangkatanana nyaéta mudik pikeun Whitaker anu ngajabat salaku anggota tim GMCVB salami 17 taun (1990 - 2007), nembé janten Wakil Présidén Eksekutif & Kapala Marketing Officer. Lima taun sateuacan éta, anjeunna ngajabat kana staf eksekutif tina United Way of Miami-Dade.

Whitaker angkat Rajana mimitina di 2007 kusabab janjian kana peran Présidén & CEO Pariwisata Toronto (ayeuna katelah Destination Toronto), DMO pikeun Toronto, dimana anjeunna mingpin organisasi salami dalapan taun. Salami jabatanana di Toronto, organisasi ieu dipilih konvénsi luhur Amérika Kalér sareng biro pangunjung sareng pusat konvénsi dina jajak pendapat langkung ti 650 perencana rapat. Whitaker mingpin tawaran anu suksés pikeun ngayakeun Game NBA All-Star sareng Pan American / Parapan American Game. 

Kana kasimpulan jabatanana di Toronto sareng salami lima taun ka tukang, Whitaker parantos janten Présidén & CEO Choose Chicago, DMO pikeun Chicago. Salami jabatanana di Chicago, anjeunna ngagaduhan tanggung jawab promosi sareng ngical pusat konvénsi pangageungna di Amérika Serikat, McCormick Place. Dina kapamimpinanna, DMO suksés nawar sareng ngayakeun Game NBA Sadaya-Star, Game MLS Sadaya-Star, turnamén ténis internasional Laver Cup munggaran di Amérika Kalér, NCAA Frozen Four, sareng seueur acara sepakbola sareng rugbi internasional. Chicago, salaku tujuan, parantos dipilih dina pamilih anu bergengsi pikeun pamiarsa anu cerdas ngeunaan pamiarsa Traveler CondéNastChoice Awards salaku "Kota Ageung Pangsaéna" pikeun didatangan salami opat taun berturut-turut (2017 - 2020), sadayana kajantenan dipimpin ku Whitaker.

"David nganteurkeun deui ka kami kombinasi anu langka sareng kuat - kabeungharan anu luar biasa tina pangalaman sareng pangetahuan masarakat kami, ditambah ku dunya anu signifikan tina pangalaman anu diraih tina promosi dua mérek Amérika Kalér anu paling beragam sareng global di Chicago sareng Toronto," saur GMCVB Pupuhu Bruce Orosz. "Kombinasi ieu, khususna sareng duanana kota anu dipimpin anjeunna unggul salaku konvénsi utama sareng tujuan acara, bakal ngabantosan industri silaturahmi sareng mitra kami nyandak Greater Miami sareng Miami Beach ka tingkat salajengna. "David ogé ngagaduhan kasuksésan anu hébat dina ngamajukeun komunitas anu rupa-rupa sareng nunjukkeun semangat anu kuat pikeun ngamajukeun keragaman, kaadilan sareng kaasupan".

Whitaker kapilih dina kacindekan pamilarian éksékutip nasional genep bulan anu dilakukeun ku panitia milarian anggota anu diangkat khusus tina anggota bisnis lokal sareng pamimpin komunitas anu ngagambarkeun étnis, ras, gender sareng bénsin orientasi séksual Miami-Dade County. salaku keragaman asosiasi sareng industri tangtu di Miami-Dade County, khususna industri perhotelan. Panitia milarian disarankan ku Mike Gamble, Chief Executive Officer of SearchWide Global, sungut pamilarian éksékutip ekslusif sacara éksklusif ngaliput rohangan DMO sareng Jaret Davis, Co-Managing Shareholder of Greenberg Traurig, lami di luar naséhat ka GMCVB. Panitia milarian mandat pamilarian komprehensif pikeun sadaya calon anu layak, lokal sareng nasional, ngémutan sipat unik Miami salaku tujuan. Panitia milarian salajengna mandat yén batu tulis éta ngagambarkeun kaanekaragaman euyeub Miami-Dade County, pamustunganana ngahasilkeun sakumpulan wawancara babak kahiji, 14% di antawisna rupa-rupa tina sudut pandang gender, étnis sareng LGBTQ sareng 75% diantarana diwangun ku Afrika-Amérika ngagambarkeun. Wawancara babak kadua kalebet 25% calon anu bénten-bénten tina sudut pandang gender, étnis sareng LGBTQ, 50% diantarana diwangun ti Répréséntasi Amérika Amérika. Dina total, grup, dibantuan ku SearchWide Global, ngadamel patarosan atanapi overtures ka langkung ti 25 calon calon masarakat lokal, sakitar nagara sareng internasional, sareng ngayakeun rapat langsung sareng dalapan calon dina babak kahiji sareng opat calon di babak kadua.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment