24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Kanada pikeun muka wates pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh

Kanada pikeun muka wates pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh
Kanada pikeun muka wates pikeun wisatawan anu divaksinasi pinuh
Ditulis ku Harry Johnson

Penerbangan internasional anu mawa panumpang bakal diidinan badarat di lima bandara Kanada tambahan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pamaréntah badé muka wates Kanada pikeun palancong anu parantos divaksinasi sadayana anu parantos réngsé vaksinasi ku vaksin anu ditampi Pamaréntah Kanada sahenteuna 14 dinten sateuacan lebet Kanada.
  • Sadaya palancong kedah nganggo ArriveCAN (aplikasi atanapi portal wéb) pikeun ngalebetkeun inpormasi perjalananana.
  • Sadaya palancong, henteu paduli status vaksinasi, masih bakal peryogi hasil uji molekular COVID-19 sateuacan lebet.

Pamaréntah Kanada nyaéta ngautamakeun kasihatan sareng kasalametan saréréa di Kanada ku cara nyandak pendekatan dumasar résiko sareng diukur pikeun muka deui wates urang. Hatur nuhun kana kerja keras urang Kanada, naékna tingkat vaksinasi sareng turunna kasus COVID-19, Pamaréntah Kanada sanggup maju sareng ukuran wates anu disaluyukeun.

Tanggal 7 Séptémber 2021, nyayogikeun yén kaayaan épidemiologis domestik tetep nguntungkeun, Pamaréntah badé muka wates Kanada pikeun palanggan anu divaksinasi pinuh anu parantos réngsé vaksinasi kalayan Pamaréntah vaksin anu ditampi ku Pamaréntah sahenteuna 14 dinten sateuacan lebet Kanada sareng anu minuhan sarat lebet khusus.

Salaku léngkah munggaran, dimimitian 9 Agustus 2021, Kanada ngarencanakeun pikeun ngawitan kéngingkeun warga Amérika sareng warga permanén, anu ayeuna dumuk di Amérika Serikat, sareng parantos divaksinasi sahenteuna 14 dinten sateuacan lebet Kanada pikeun perjalanan anu teu penting. Léngkah awal ieu ngamungkinkeun Pamaréntah Kanada pikeun ngaoperasikeun ukuran wates anu disaluyukeun sateuacan 7 Séptémber 2021, sareng ngakuan seueur hubungan anu caket antara urang Kanada sareng Amérika.

Gumantung kana pengecualian terbatas, sadaya wisatawan kedah nganggo ArriveCAN (aplikasi atanapi portal wéb) pikeun ngalebetkeun inpormasi perjalananana. Upami aranjeunna layak lebet ka Kanada sareng nyumponan kriteria khusus, wisatawan anu divaksinasi sadayana henteu kedah karantina saatos sumping di Kanada.

Kanggo langkung ngadukung langkah-langkah anyar ieu, Transport Canada ngalegaan ruang lingkup Pépéling anu aya ka Airmen (NOTAM) anu ayeuna ngarahkeun penerbangan panumpang komérsial internasional anu dijadwalkeun kana opat Bandara Kanada: Bandara Internasional Montréal-Trudeau, Bandara Internasional Toronto Pearson, Bandara Internasional Calgary, sareng Bandara Internasional Vancouver.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment