24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
hal hiber Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Warta Breaking Malta wartos Ngawangun deui piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Malta Ayeuna Nampi Kartu Vaksinasi Amérika

Kartu Rékam Vaksin CDC COVID-19 AS Ayeuna Ditarima di Malta

Otoritas Kaséhatan sareng Pariwisata aya dina susunan téknis pikeun verifikasi Kartu Rékam Vaksin CDC COVID-19 Amérika Serikat di Malta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dimimitian ayeuna, Malta mikawanoh Kartu Rékam Vaksinasi CDC COVID-19 AS salaku sertipikat anu valid.
  2. Ieu bakal nganggo vaksin anu disatujuan ku Ema tangtu sareng 14 dinten ti saprak dosis terakhir.
  3. Dimimitian tanggal 1 Agustus, Kartu Rékam Vaksinasi AS kedah diverifikasi ngalangkungan aplikasi.

Dinten Senén 19 Juli 2021, Malta bakal ngakuan Kartu Rékam Vaksinasi CDC COVID-19 Amérika Serikat nganggo vaksin anu disatujuan ku Ema (kursus lengkep sareng 14 dinten saatos dosis terakhir) salaku sertipikat vaksinasi anu valid. 

Ti tanggal 1 Agustus 2021, Amérika Serikat, Kartu Rékam Vaksinasi CDC COVID-19 kedah diverifikasi ngalangkungan aplikasi khusus kanggo ditampi salaku sertipikat vaksinasi anu valid. 

Detil ngeunaan aplikasi verifikasi ieu bakal dikaluarkeun dina sababaraha dinten ka payun. 

Pikeun patarosan ngeunaan karantina, mangga kontak Otoritas Kaséhatan, ngalangkungan inpormasi anu disayogikeun dina https://deputyprimeminister.gov.mt/en/health-promotion/covid-19/Pages/quarantine.aspx  atanapi email [email dijaga]

Situs-situs ieu teras-terasan diénggalan ku pengumuman énggal: 

https://www.visitmalta.com/en/covid-19/

https://deputyprimeminister.gov.mt/en/Pages/health.aspx

PENTING: Sertipikat Vaksinasi ngan valid upami dikaluarkeun ngeunaan vaksin anu mangrupikeun Badan Obat Éropa (Ema) anu diaku sareng disahkeun ku Pengawas Kasihatan Umum Malta, janten Pfizer-BioNTech, Moderna, Oxford-AstraZeneca, sareng Johnson & Adang. Sertipikat Vaksinasi anu nunjukkeun panggunaan campuran vaksin anu disatujuan ku Ema ogé ditampi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment