Asosiasi News Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos jelema piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata Warta Breaking Uganda Rupa-rupa Berita

Pariwisata Uganda Ngabagéakeun Pangangkatan Sekretaris Tetep Menteri Pariwisata

Seratan ucapan salamet pikeun Sekretaris Permanén Pariwisata Uganada

Dina perombakan terakhir Sékretaris Permanén ku Présidén Uganda Yoweri Museveni, duduluran pariwisata parantos ngabagéakeun diangkat deui Ibu Doreen Katusiime salaku Sekretaris Permanén di Pariwisata Margasatwa sareng Purbakala.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Luyu sareng Pasal 174 (2) Konstitusi 1995 Républik Uganda, 35 Sekretaris Permanén dirobih atanapi pensiunan minggu kamari.
  2. Guncangna kalebet pendahuluan Katusiime dina Duta Pariwisata Mugoya Patrick Mugoya ti Luar Negeri anu diantara 7 Sekretaris Permanén pensiunan.
  3. Seratan ucapan salamet ngalir kana pengumuman éta.

Pesen ucapan salamet disalurkeun ti instansi pariwisata kalebet Uganda Tourism Board (UTB), Uganda Wildlife Authority (UWA), sareng Uganda Wildlife Education and Conservation Center (UWEC). Tina gagang twitter UTB, Lilly Ajarova, CEO, nyebatkeun "Selamat, Ibu Doreen Katusiime, saatos diangkat deui salaku Sekretaris Permanén @MTWAUganda. Kami ngarepkeun damel sareng anjeun pikeun paningkatan sareng pamulihan pinuh industri pariwisata kami. "

Tina Pariwisata Think Tank, forum WhatsApp leupas tina pamikir industri terkemuka, pesen ucapan selamat ngalirkeun ngaliwatan anu pang tiasa ditangkep ku Ben Katumba anu dikenal salaku Paman Ben ti Hog Safaris:

"Ya puji Gusti! Anjeunna parantos ngaberkahan industri pariwisata deui. Hayu urang gunakeun kasempetan pikeun nguntungkeun tina usaha sareng cinta anjeunna pikeun pertumbuhan pariwisata di Uganda sareng daérah. Pikeun Sékretaris Permanén, éta bisnis sapertos biasa nalika anjeunna ngamimitian janjian deui dina jadwal anu sibuk dina saminggu anu kalebet ku mingpin Lokakarya COMCEC internasional (Komite Tetep pikeun Kerja Sama Ekonomi sareng Komérsial Organisasi Koperasi Islam) ngeunaan latihan internasional dina pariwisata berbasis komunitas pikeun promosi situs warisan anu diayakeun ku Pamaréntah Uganda di Wash and Wills Hotel, Mbale City, sateuacan muka pusat interpretasi anu nembé diwangun dina lukisan Nyero Rock kuno anu umur opat ratus taun di kabupaten Kumi. Delegasi anu hadir sumping ti Nigeria, Sudan, sareng Mozambik. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Tony Ofungi - eTN Uganda

Leave a Comment