24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Italia Megatkeun Warta wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Ti maskapai Italia Trasporto Aereo dugi ka Hadiah Kasatiaan Alitalia

Naon anu kajantenan pikeun ganjaran kasatiaan Alitalia?

Dina ngamimitian kagiatan Italia Trasporto Aereo (ITA) - anu baheulana kawanoh salaku kagiatan Alitalia, ITA bakal ngoperasikeun armada 52 pesawat, 7 diantarana awakna lega sareng 45 awak sempit. Tapi naon anu bakal kajadian ka kasatiaan Alitalia ganjaran dina transisi?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. CEO maskapai anyar, Fabio Lazzerini, negeskeun dina konperénsi pers yén maskapai bakal nambahan janten 78 pesawat dina 2022.
  2. Kanaékan ieu bakal ngasuh 26 pesawat deui anu 6 badé jembar sareng 20 awak sempit.
  3. Naon anu bakal kajadian ka kasatiaan Alitalia nalika maskapai nasional anyar angkat?

Saur Lazzerini: "Ti 2022, kami ngarepkeun pikeun ngamimitian ngenalkeun pesawat generasi anyar dina armada, anu bakal ngagentos ngaganti pesawat téknologi lami. Dina akhir taun 2025, armada bakal tumuh janten 105 (23 awak lega sareng 82 awak sempit), kalayan 81 pesawat generasi énggal (sami sareng 77 persén tina total armada) anu bakal ngamungkinkeun - dina niat anu anyar - sacara signifikan ngirangan lingkungan dampak sareng ngaoptimalkeun épisiénsi sareng kualitas tawaran. "

KARTU KASETEPAN

ITA pamit ka Alitalia MilleMiglia - Naon anu kajantenan tina poin dina kartu Alitalia?

Kartu kasatiaan ngalih ti Alitalia ka ITA direncanakeun pikeun pertengahan Oktober nalika Alitalia lirén ngalayang sareng ITA anyar (Italia Air Transport) dimimitian, anu bakal nyéépkeun ukur 52 pesawat. Numutkeun ka CEO anyar, ieu cekap pikeun "bersaing." Anjeunna nyarios yén sanaos leres yén perusahaan sanésna ngagaduhan armada anu langkung ageung, "sabaraha pesawat anu aranjeunna leres-leres ngapung?" Nyebutkeun Lazzerini, nunjukkeun krisis COVID, aya sababaraha.

Lazzerini ngajelaskeun: "Pikeun nyingkahan nyéépkeun sadaya artos pamaréntah Italia, kami parantos milih cara bertahap anu aya hubunganana sareng volume lalu lintas anu diarepkeun dina sababaraha bulan ka payun. Upami varianna henteu ngakibatkeun panutupan énggal, perusahaan bakal ningkatkeun jumlah pesawat [janten 78 di 2022] saléngkah sareng paningkatan lalu lintas. "

Naon kajadian ka kartu MilleMiglia Alitalia urang?

Komisi Éropa mutuskeun yén Alitalia Loyalty, perusahaan anu ngatur program kasatiaan perusahaan Italia "MilleMiglia," kedah dijual ka anu nawar paling luhur ku tender umum, transparan sareng kabuka pikeun sadaya pihak anu resep. Tapi ITA, maskapai nagara anu énggal, moal tiasa ilubiung dina tender ieu salaku tanda henteuna antara 2 perusahaan. Kartu MilleMiglia dina sirkulasi sahingga bakal dipungkas ku pamilik anyar anu teu acan dikenal sareng anu ogé tiasa beroperasi di daérah anu sanés séktor penerbangan.

Naon kajadian ti 15 Oktober 2021?

Anu mésér program kasatiaan bakal mutuskeun kumaha ngagunakeun hadiah kolam renang anu mil anu anggota (sakitar 5 juta) akumulasi. Kusabab mil ieu mangrupikeun hutang pikeun anu ngatur program, peryogi diperhatoskeun kumaha éta "bakal dibayar." Upami anu ngagaduhan Kasatiaan anu anyar janten, contona, mérek supermarket, éta tiasa ngarobih mil-mil éta janten voucher balanja, nyatakeun Lazzerini.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.

Leave a Comment