Karnaval Cruise Line pikeun Ngahurungkeun deui Kapal Tambahan dina Séptémber sareng Oktober

Karnaval Cruise Line pikeun Ngahurungkeun deui Kapal Tambahan dina Séptémber sareng Oktober
Karnaval Cruise Line pikeun Ngahurungkeun deui Kapal Tambahan dina Séptémber sareng Oktober
Panungtungan diropéa:
  • Tilu kapal Karnaval deui bakal neraskeun operasi tamu dina bulan Séptember, sareng opat deui dina Oktober.
  • Karnaval bakal neraskeun ngabagéakeun tamu anu henteu divaksinasi dina kapal, tapi sadaya tamu anu henteu divaksinasi kalebet murangkalih, bakal ngalaman tés pra-pelayaran sareng pre-embarkasi.
  • Tamu anu dipesen sareng penasihat perjalanan nuju dibéjaan ngeunaan rencana pikeun kapal balik.

Karnaval Cruise Line ngumumkeun dinten ieu yén tilu kapal deui bakal neraskeun operasi tamu dina bulan Séptember, sareng opat deui dina Oktober - nyangking total kapal janten 15 - sabab operasi anu sukses dina jalur éta terus ningkat. Dumasar kana kasuksésan tina resépsi mimiti jasa sareng réspon tamu kana pangalaman dina kapal sareng protokol kasalametan sareng kaamanan anu parantos dilaksanakeun, Karnaval bakal teras ngoperasikeun sadaya kapal na salaku pelayaran divaksinasi dugi sahenteuna Oktober.

Katiluna kapal kanggo Séptémber nyaéta Carnival Glory ti New Orleans, dimimitian 5 Séptémber, Carnival Pride ti Baltimore, mimitian tanggal 12 Séptémber, sareng Dream Carnival ti Galveston, dimimitian 19 Séptémber.

Giliran Oktober, opat kapal tambahan pikeun ngamimitian deui nyaéta Nalukkeun Karnaval ti Rajana, épéktip 8 Oktober, Karnaval Merdika ti Rajana, épéktlas 9 Oktober, Pamilihan Karnaval ti Port Canaveral, épéktlas 11 Oktober, sareng Sensasi Karnaval ti Mobile, épéktip 21 Oktober.

Patali sareng pengumuman ieu, paway ngabéjaan tamu sareng agén perjalanan ngeunaan panyandian jeda operasionalna dugi ka 5 Séptémber pikeun Karnaval sombong ti Baltimore, 11 Séptémber pikeun Impian Karnaval ti Galveston, 4 Oktober kanggo Nalukkeun Karnaval ti Rajana sareng 16 Oktober kanggo Karnaval Sensasi ti Mobile . Pelayaran dina Karnaval Sunshine ti Charleston, Karnaval Éstasi ti Jacksonville sareng Karnaval Liberty ti Port Canaveral bakal dibatalkeun dugi ka Oktober 31 Salaku tambahan, pelayaran tilu dinten dina Karnaval Miracle ti Long Beach tanggal 24 Séptémber ayeuna dibolaykeun, sareng teras Karnaval Keajaiban bakal ngamimitian balayar ti Long Beach tanggal 27 Séptémber.

"Kami bungah pisan pikeun ngabalikan deui sareng ngahargaan dukungan ti sémah, agen perjalanan sareng mitra palabuan sareng tujuan," saur Christine Duffy, présidén Karnaval Cruise Line. "Dina akhir Juli, kami bakal gaduh lima kapal dina rencana restart kami, kalebet ngenalkeun jasa dina Mardi Gras, sareng kami ningali kombinasi anu hébat paménta anu kuat sareng skor kapuasan tamu anu kuat anu kaiket kana pangalaman tamu anu positif dina kapal. ”

Karnaval bakal teras-terasan ngabagéakeun tamu anu henteu divaksinasi dina kapal, tapi sadaya tamu anu henteu divaksinasi kalebet murangkalih anu yuswa 12 taun, bakal ngalaman tés pra-pelayaran sareng pre-embarkasi sareng tés deui sateuacan debarkasi (dina pelayaran langkung lami ti opat dinten) sasarengan biaya $ 150 per jalma pikeun nutupan biaya tés, ngalaporkeun sareng panyaringan kasihatan sareng kasalametan. Dina waktos ayeuna, Karnaval ngawatesan operasi program nonoman anu diawasi pikeun barudak divaksinasi sareng nonoman 12 taun ka luhur. Tamu anu teu divaksinasi angkat ti Florida (mimiti 31 Juli) sareng Texas (épék 2 Agustus) ogé kedah nunjukkeun buktina perlindungan asuransi perjalanan, dumasar kana rancana perjalanan anu dilayaran sareng sarat palabuan sareng tujuan anu didatangan. Ukuran-ukuran tambahan ieu bakal aya sahanteuna sahenteuna Oktober tapi tiasa diperpanjang dumasar kana pituduh ti kaséhatan masarakat sareng panaséhat médis sareng syarat-syarat mitra tujuan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali