24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta wartos piknik kandaraan News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Air Canada Siap Sambungkeun Deui Kanada sareng AS Kalayan Hingga 220 Tiket Daily

Air Canada Siap Sambungkeun Deui Kanada sareng AS Kalayan Hingga 220 Tiket Daily
Air Canada Siap Sambungkeun Deui Kanada sareng AS Kalayan Hingga 220 Tiket Daily
Ditulis ku Harry Johnson

Jadwal komérsial Air Canada tiasa diluyukeun sakumaha dibutuhkeun dumasar kana lintasan COVID-19 sareng larangan pamaréntah.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jadwal trans-wates Kanada-AS paling jembar ngadukung ékonomi nagara duanana.
  • Jadwal usum panas ayeuna Air Canada kalebet 55 rute sareng 34 tujuan di Amérika Serikat
  • Aplikasi Air Canada ngamungkinkeun para pelanggan pikeun aman nyeken, unggah sareng ngvalidasi hasil uji COVID-19 dilegaan ka sadaya penerbangan ti Amérika Serikat ka Kanada.

Air Kanada dinten ayeuna ngumumkeun jadwal trans-wates usum panas na ayeuna kalebet 55 ruteu sareng 34 tujuan di Amérika Serikat, kalayan dugi ka 220 penerbangan harian antara AS sareng Kanada. Jadwal énggal pas sareng pelonggaran larangan perjalanan di antara dua nagara dugi ka 9 Agustus 2021, ngamungkinkeun urang Amérika divaksinasi pinuh pikeun lebet Kanada pikeun perjalanan anu teu penting sareng ngaleungitkeun syarat hotél karantina, syarat tés santai anu ngamungkinkeun urang Kanada nyandak pondok perjalanan trans-wates kirang ti 72 jam kanggo ngalakukeun tés sateuacanna di Kanada, diantawis langkah-langkah sanésna pikeun ngagampangkeun larangan. 

"Pelonggaran larangan perjalanan anu diumumkeun dinten ayeuna ku pamaréntah féderal mangrupikeun léngkah penting dumasar kana élmu, sareng kami resep pisan ngawangun jaringan Kanada-AS kami. Kanada sareng Amérika Serikat hubungan anu caket sareng malikkeun konektipitas hawa bakal nyumbang kana pamulihan ékonomi kadua nagara. Air KanadaTradisi anu reueus janten maskapai asing panggedéna di Amérika Serikat digambarkan dina jadwal kami anu parantos dikembangkeun pikeun nyayogikeun seueur pilihan pikeun palanggan di kadua nagara, pikaresepeun pikeun konsumén Kanada anu resep ngumbara ka tujuan populér di Amérika Serikat, sareng ka AS warga anu badé ngadatangan sareng ngajajah tempat wisata Kanada anu spektakuler sareng silaturahmi. Jadwal kami ogé nyandak perjalanan anu merenah ngalangkungan hub kami di Toronto, Vancouver sareng Montreal ka sareng ti tujuan global urang. Kami ngarencanakeun mulangkeun jasa ka sadaya 57 tujuan Amérika Serikat anu sateuacana dilayanan salaku kaayaan anu diijinkeun. Kami tulus ngarepkeun ngabagéakeun palanggan dina kapal, "saur Mark Galardo, Wakil Présidén Senior, Perencanaan Jaringan sareng Manajemén Penghasilan di Air Canada.

"Kami gumbira ku pengumuman ieu sareng ngarep pisan ngabagéakeun deui anu ngumbara ti Amérika Serikat," saur Marsha Walden, Présidén sareng CEO Tujuan Kanada. "Ti kota-kota anu hirup di alam kahirupan urang ka alam liar dugi ka padang pasir anu spektakuler sareng garis pantai dugi ka mosaik unik budaya Adat sareng global, unggal dinten di Kanada nawiskeun petualangan énggal sareng kasempetan hubungan deui sareng anu penting. Tim Kanada siap nampi babaturan Amérika urang! "  

Solusi digital anyar ngalangkungan Air Canada App nyederhanakeun sarat dokumén COVID-19 anu aya hubunganana

Air Canada parantos ngembangkeun solusi digital anyar ngalangkungan Air Canada App, ngamungkinkeun para nasabah ngalayang ti Amérika Serikat ka Kanada sareng antara Kanada sareng pilih tujuan Éropa pikeun sacara gampang sareng aman nyeken sareng unggah hasil uji COVID-19 pikeun ngesahkeun patuh kana sarat perjalanan pamaréntah sateuacan dugi ka bandara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment