Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Brunei Larangan Sadaya Éntri Ti Indonesia Saatos Diimpor COVID-19 Kasus Lonjakan

Indonésia dinten Senén nyatet 34,257 kasus anu nembé dikonfirmasi COVID-19 sareng 1,338 maotna dina 24 jam ka pengker.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Persetujuan pikeun asupna pikeun warga asing anu ngumbara ti atanapi ngalangkungan Indonésia samentawis ditunda kalayan diberlakukeun langsung dugi ka aya béwara salajengna.
  • Gantung ogé dilarapkeun ka warga asing anu parantos kéngingkeun persetujuan tiheula pikeun asup ka Brunei ti Indonésia.
  • Saatos ngarekam dalapan kasus impor ti Indonesia dinten Minggu, Brunei ngalaporkeun 14 kasus COVID-19 anu nembé dikonfirmasi deui ti Indonésia dina Senén.

Pejabat pamaréntahan Brunei dinten ayeuna ngumumkeun yén sadaya entri ti Indonesia parantos ditunda kusabab kaayaan COVID-19 Indonesia sareng jumlah kasus coronavirus impor ti nagara éta.

Numutkeun kana Kantor Perdana Menteri Brunei (PMO), saatos kaayaan anu lumangsung sareng COVID-19 di Indonésia, persetujuan dina lebet pikeun warga asing anu ngumbara ti atanapi ngalangkungan Indonésia samentawis ditangguhkeun diberlakukeun langsung dugi ka aya béwara anu langkung lengkep, anu berlaku pikeun perjalanan lebet sadaya warga asing anu angkat ti atanapi ngalangkungan bandara mana waé. di Indonésia (hiber langsung) atanapi iinditan ti Indonésia ka Brunéi ngalangkungan transit di bandara sanésna.

Kantor Perdana Menteri ogé nyarios yén salian ti éta, gantung samentawis éta ogé dilarapkeun ka warga asing anu parantos dipasihkeun pikeun lebet Brunei ti Indonésia.

Indonésia dina Senén nyatet 34,257 kasus anu nembé dikonfirmasi COVID-19 sareng 1,338 maotna dina 24 jam ka pengker, saur Kamenterian Kaséhatan nagara.

Saatos nyatet dalapan kasus impor ti Indonésia dinten Minggu, Brunei ngalaporkeun 14 kasus COVID-19 anu nembé dikonfirmasi deui ti Indonésia dinten Senén, ngirangan jumlah nasional janten 305.

Numutkeun ka Kamentrian Kaséhatan Brunei, kasus-kasus anu anyar nyaéta sadayana warga Indonésia sumping ti Indonésia ngalangkungan Singapura dina 12 Juli 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email