24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Lotte Hotels & Resorts Names CEO Anyar Amérika

Lotte Hotels & Resorts Names CEO Anyar Amérika
Jim Petrus janten CEO Lotte Hotels & Resorts Amérika
Ditulis ku Harry Johnson

Lotte ngarencanakeun muka langkung ti 20 hotél salami 5 taun ka payun, nargétkeun kota-kota gerbang konci, pusat téknologi sareng tujuan Resort di Amérika.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jim Petrus mangrupikeun pamimpin industri 30 tambah taun anu ngagaduhan kalungguhan senior di Blackstone / BRE Hotels and Resorts, Starwood Hotels and Resorts sareng Hyatt Hotels.
  • Lotte ayeuna ngagaduhan 34 sipat jumlahna aya 11,200 kamar kalayan tambahan 3 sipat dina pipa.
  • Janjian Petrus ngawangun komitmen mérek Koréa Kidul méwah pikeun nyiptakeun pangalaman unik sareng narik pikeun sémah di Amérika.

Lotte Hotels Corporation ngumumkeun dinten ayeuna yén Jim Petrus parantos diangkat janten Chief Executive Officer di Lotte Hotels and Resorts Americas, langsung mimitian. Petrus mangrupikeun pamimpin industri 30 tambah taun anu parantos nyekel kalungguhan senior di Blackstone / BRE Hotels and Resorts, Starwood Hotels and Resorts sareng Hyatt Hotels. Janjian Petrus ngawangun komitmen mérek Koréa Kidul méwah pikeun nyiptakeun pangalaman unik sareng narik pikeun sémah di Amérika.

Lotte Hotel & Resort asup ka pasar Amérika Kalér di 2015 ku akuisisi hotél Lotte New York Istana iconic Manhattan sareng teras mekarkeun tapak na di 2020 kalayan dibukaan Lotte Hotel Seattle. Lotte ngarencanakeun muka langkung ti 20 hotél salami 5 taun ka payun, nargétkeun kota-kota gerbang konci, pusat téknologi sareng tujuan Resort di Amérika. Lotte ayeuna ngagaduhan 34 sipat jumlahna aya 11,200 kamar kalayan tambahan 3 sipat dina pipa. Mérek Lotte Hotel kalebet Signiel, mérek bintang 6 na; L7, mérek gaya hirupna; sareng Lotte Hotels, mérek tanda tangan na.

"Sepanjang karir Petrus anu terkenal, anjeunna berperan ngawangun budaya sareng strategi bisnis anu pangsaéna pikeun sadaya mérek anu parantos disentuh. Kami optimis pisan pikeun sadaya anu ditawarkeun Jim ka Lotte Hotels & Resorts sareng kami gumbira ngagaduhan anjeunna ngiringan suksés generasi salajengna pikeun mérek di Amérika, saur Mr David Kim, Présidén Lotte Hotel Corporation sareng CEO. "Anjeunna ngartos bisnis urang, perusahaan sareng jalma urang, sareng kuring yakin anjeunna pamimpin anu leres pikeun ngajalankeun budaya sareng bisnis urang maju."

Sateuacan gabung sareng Lotte Hotels & Resorts, Petrus sareng Blackstone / BRE Hotels and Resorts dimana anjeunna janten Wakil Présidén Senior Asset Management- Hawaii Hotels and Resorts. Petrus ogé ngagaduhan sababaraha kalungguhan konci kalayan Starwood Hotels and Resorts dina mérek St. Regis kalebet Pamimpin Brand Global sareng Wakil Présidén Senior Operasi. Sateuacanna, anjeunna nyepeng sababaraha jabatan tingkat senior sareng Hyatt Hotels. Sapanjang karirna, Petrus ogé ngagaduhan seueur kalungguhan kapamimpinan masarakat sareng industri. Petrus lulusan sakola hotél di Universitas Negeri Michigan.

"Kuring ngahargaan kuring dibéré kasempetan nyandak pimpinan Lotte Hotels & Resorts di Amérika," saur Mr. Petrus. "Kuring ningali seueur poténsial pikeun merek Lotte Hotel kami, sareng kuring gumbira ngagaduhan kasempetan pikeun masihan kasadaran ngeunaan mérek ieu pikeun pasar perjalanan méwah sareng gaya hirup di juru ieu dunya. Kalayan dukungan ti tim luar biasa kami di Koréa, kuring yakin yén kami bakal ngamajukeun strategi ékspansi anu ayeuna urang aya, bari ogé ngawangun budaya silaturahmi anu luar biasa sareng nyayogikeun kasempetan pertumbuhan anu anyar pikeun anggota tim, tamu sareng investor. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment