Ngabobol Warta Internasional Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Plancongan Wisata Amérika Serikat dibuka deui Kanada Border

Kanada Muka Deui Wates AS

Pamaréntah Kanada ngumumkeun dinten ieu yén éta bakal muka deui wates na ka Amérika Serikat dina 7 Séptémber 2021, salami kaayaan COVID-19 tetep pikaresep.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Perbatasan dibuka deui dilarapkeun pikeun wisatawan anu divaksinasi anu parantos réngsé vaksinasi.
  2. Vaksinasi kedahna dilakukeun ku vaksin anu ditampi ku Pamaréntah Kanada.
  3. Vaksin kedah dikaluarkeun sahenteuna 14 dinten sateuacan lebet Kanada sareng kedah nyumponan sarat lebet khusus.

Wakil Présidén Eksekutif Asosiasi Perjalanan AS pikeun Urusan Publik sareng Kawijakan Tori Emerson Barnes ngaluarkeun pernyataan ieu ngeunaan pengumuman yén Kanada bakal ngamimitian ngaku pangunjung anu divaksinasi pikeun perjalanan anu teu penting:

"Kanada kéngingkeun hak ieu sareng kami nganuhunkeun sékrési garis waktos anu ngamungkinkeun Amérika anu divaksinasi nganjang sareng nyebrang perbatasan darat saatos sababaraha bulan anu lami. Perjalanan mangrupikeun komponén inti tina perékonomian sareng penciptaan padamelan, sareng pengumuman dinten ieu bakal ngadorong rebound duanana di Kanada. Sanaos kami nyatakeun yén vaksin sanés janten sarat pikeun perjalanan, kami pisan ngadorong sadaya urang Amérika kéngingkeun vaksin, sareng kami muji Kanada pikeun ngamimitian prosés ieu pikeun mulangkeun perjalanan wates.

"Kami ngadesek ka administrasi Biden pikeun bales deui ku nangtoskeun tanggal sareng rencana pikeun disambut Datang Kanada di wates daratan AS. Perjalanan darat nyatakeun langkung ti satengah sadaya kunjungan sapeuting ka Amérika Serikat ku urang Kanada sateuacan pandemi, janten ngalaksanakeun léngkah ieu - nunjukkeun tingkat vaksinasi anu kuat di Kanada - bakal ngabantosan Amérika Serikat ngamimitian ngahanun aman ku pasar sumber nomer 1 na internasional datang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment