24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui piknik kandaraan News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

JetBlue ngumumkeun penerbangan New York sareng Boston ti Kota Kansas

JetBlue ngumumkeun penerbangan New York sareng Boston ti Kota Kansas
JetBlue ngumumkeun penerbangan New York sareng Boston ti Kota Kansas
Ditulis ku Harry Johnson

Dinten ayeuna, JetBlue nyebarkeun jadwal hiber sareng mimitian ngajual tikét pikeun layanan nonstop antara Bandara Internasional Kota Kansas sareng Bandara Internasional Boston-Logan sareng Bandara Internasional New York-JFK.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • JetBlue mimiti ngalayanan Kansas City.
  • Penerbangan ka Boston sareng New York City badé dimimitian dina 27 Maret 2022.
  • Kadatangan JetBlue ka Kansas City di musim semi salajengna janten dorongan pikeun daérah.

Dina bulan April, JetBlue ngumumkeun maksudna pikeun ngawula ngalayanan Kansas City. Ayeuna resmi sareng Kansas City bakal gaduh maskapai anyar dina Maret 2022. Dinten ayeuna, JetBlue nyebarkeun jadwal penerbangan sareng mimitian ngajual tikét pikeun layanan nonstop antara Bandara Internasional Kota Kansas (MCI) sareng Bandara Internasional Boston-Logan (BOS) sareng New York Bandara Internasional -JFK (JFK). Penerbangan ka kadua pasar bakal dimimitian dina 27 Maret 2022. Penerbangan Roundtrip mimitina bakal beroperasi sakali per poé.

Jadwal antara New York (JFK) sareng Kansas City (MCI)
Poean dimimitian 27 Maret 2022

JFK - hiber MCI # 2221MCI - Hiber JFK # 2222
3: 25 pm - 5: 55 WIB10: 20 am - 2: 25 pm

 
Jadwal antara Boston (BOS) sareng Kansas City (MCI)
Poean dimimitian 27 Maret 2022
 

BOS - hiber MCI # 2363MCI - Penerbangan BOS # 2364
7:00 énjing - 9:346: 40 pm - 10: 31 WIB

“Waktos sareng deui iraha JetBlue asup ka pasar anyar, kami ngajalankeun ongkos sareng ngenalkeun sakumpulan pengumbara anu anyar pikeun layanan anu meunang penghargaan, "saur Andrea Lusso, perencanaan jaringan wakil presiden, JetBlue. "Kami siap ngalaksanakeunnana deui nalika urang badé di Kansas City di musim semi salajengna nalika urang tuwuh ayana di Midwest bari ngawangun jaringan kota fokus New York sareng Boston kami."

"Kadatangan JetBlue ka Kansas City di musim semi salajengna janten dorongan pikeun daérah sareng bakal nyandak langkung seueur persaingan pikeun dua tujuan anu pang populerna di basisir wétan," saur Pat Klein, diréktur Departemen Penerbangan Kota Kansas.

JetBlue bakal ngoperasikeun rute anyar nganggo pesawat A220 énggal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment