24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos tanggung jawab kasalametan Balanja piknik News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Hawaii ngingetkeun datang ngeunaan produk tabir surya anu diémutan

Turis Hawaii ngingetkeun ngeunaan produk tabir surya anu diémutan
Turis Hawaii ngingetkeun ngeunaan produk tabir surya anu diémutan
Ditulis ku Harry Johnson

Johnson & Johnson Consumer Inc. sacara sukarela ngingetan sadaya seueur lima garis produk tabir surya aerosol NEUTROGENA sareng AVEENO.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Pamakéan sunscreen penting pisan pikeun kaséhatan masarakat sareng pencegahan kanker kulit.
  • Panonpoé panonpoé anu diémutan dibungkus dina kaléng aerosol sareng didistribusikeun sacara nasional.
  • Konsumén kedah lirén nganggo produk anu kapangaruhan sareng Piceun atanapi balikeun deui.

nu Departemen Kaséhatan Propinsi Hawaii (DOH) nyaéta waspada warga sareng pengunjung éta Adang & Adang Consumer Inc. (JJCI) sacara sukarela ngémutan sadaya kavling lima NEUTROGENA® sareng AVEENO® lini produk tabir surya aerosol. Pangujian perusahaan ngaidéntifikasi tingkat handap bénzéna dina sababaraha conto produk. Konsumén kedah lirén nganggo produk anu kapangaruhan sareng Piceun atanapi balikeun deui.

Produk anu diémutan mangrupikeun sunscreens anu nyemprotkeun, khususna:

  • Layar surya aerosol NEUTROGENA Pantai Pertahanan.
  • NEUTROGENA Tabél surya aerosol Cool garing Olahraga.
  • NEUTROGENA Tabir surya aerosol pertahanan Invisible Daily.
  • NEUTROGENA Ultra Sheer aerosol sunscreen.
  • AVEENO Ngajaga + Refresh tabir surya aerosol.

Panonpoé panonpoé anu diémutan dibungkus dina kaléng aerosol sareng didistribusikeun sacara nasional, kalebet Hawai'i, ngalangkungan sababaraha jinis pangecér. Tilu tina tabir surya anu kapangaruhan ngandung oxybenzone sareng / atanapi oktinoxat, bahan-bahan anu dilarang tina dijual atanapi disebarkeun di Hawaii dina Bagian 11-342D-21, Statuta Révisi Hawaii, anu diberlaku dina Januari 2021.

Bénzéna, bahan kimia anu aya dina sunscreens anu kapangaruhan, umum di lingkungan kaasup dina knalpot kendaraan bermotor sareng haseup roko, sareng dipikaterang nyababkeun kanker dina manusa. Bénzéna sanés bahan dina produk tabir surya sareng tingkat bénzéna anu aya dina produk anu diémutna kirang. Dumasar kana inpormasi anu ayeuna, paparan sapopoé pikeun bénzéna dina produk tabir surya ieu moal dipiharep janten akibat kaséhatan anu parah. Nanging, produk ieu keur émut kanggo nyegah paparan salajengna. JJCI nalungtik kamungkinan panyabab kontaminasi anu nyababkeun ayana bénzéna dina produkna.

Pamakéan sunscreen penting pisan pikeun kaséhatan masarakat sareng pencegahan kanker kulit. Jalma-jalma kedah teras-terasan nyandak tindakan panyalindungan panonpoé anu saluyu kalebet nganggo sunscreens anu aman karang, nutupan kulit nganggo baju sareng topi, sareng ngajauhan panonpoé nalika jam-waktos puncak.

Konsumén tiasa ngahubungi Pusat Perhatosan Pelanggan JJCI 24/7 kalayan patarosan atanapi pikeun nyungkeun pembayaran deui ku nelepon 1-800-458-1673. Konsumén kedah ngahubungi dokter atanapi panyawat kasihatanna upami aya patarosan, masalah atanapi parantos ngalaman masalah anu aya hubunganana sareng panggunaan produk tabir surya aerosol ieu. JJCI ogé ngabéjaan distributor sareng pangecérna ku serat sareng ngatur pangiriman pikeun sadaya produk anu diémutan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment