Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

United Airlines ngarepkeun Deui Ka Keuntungan dina Q3 2021

United Airlines ngarepkeun Deui Ka Keuntungan dina Q3 2021
CEO United Airlines témbal Kirby
Ditulis ku Harry Johnson

United Airlines ngarepkeun kauntungan anu neraskeun sabab langkung seueur usaha balik deui dina akhir usum panas sareng kana 2022, kalayan pamulihan lengkep dina paménta diantisipasi ku 2023.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • United Airlines ngumumkeun hasil kauangan kuartal kadua 2021.
  • Serikat ningali langkung gancang tibatan perkiraan pamulihan pendapatan.
  • Proyék maskapai nyaluyukeun panghasilan pra-pajeg anu positip dina satengah kadua 2021.

United Airlines (UAL) dinten ngumumkeun hasil kauangan kuartal kadua 2021. Perusahaan ayeuna ngarepkeun panghasilan pra-pajeg anu disaluyukeun positip dina kuartal katilu sareng kaopat 2021 nalika rebounds demand perjalanan.

Kinerja kuartal kadua perusahaan langkung-langkung ngalangkungan ekspektasi anu asli nalika jarak jauh internasional sareng perjalanan bisnis dipercepat bahkan langkung gancang tibatan diantisipasi, dibarengan ku paningkatan hasil anu teras-terasan. Ningali ka payun, perusahaan ngarepkeun kameunangan teras-terasan sabab langkung seueur usaha balik deui dina akhir usum panas sareng kana 2022, kalayan pamulihan lengkep dina paménta diantisipasi ku 2023.

"Hatur nuhun kana profesionalisme sareng katekunan karyawan Serikat anu parantos ngusahakeun pisan ngurus konsumén urang liwat pandemi éta, maskapai kami parantos ngahontal titik balik anu bermakna: kami ngarepkeun bakal deui ngasilkeun kauntungan sakali deui," ceuk Amérika Airlines CEO témbal Kirby. "Nalika urang muncul tina krisis anu paling ngaganggu perusahaan anu parantos disanghareupan, urang ayeuna fokus pisan kana strategi United Next kami anu bakal ngarobah pangalaman onboard konsumén urang sareng ngabantosan minuhan poténsi luar biasa Serikat."

Hasil Keuangan Kuartal Kadua

  • Dilaporkeun kapasitas kuartal kadua 2021 turun 46% dibandingkeun kuartal kadua 2019.
  • Dilaporkeun kuartal kadua 2021 rugi net $ 0.4 milyar, karugian netep $ 1.3 milyar.
  • Dilaporkeun kuartal kadua 2021 total pendapatan operasional $ 5.5 milyar, turun 52% dibandingkeun kuartal kadua 2019.
  • Dilaporkeun kuartal kadua 2021 Total Penghasilan per Sésa Kursi anu sayogi (TRASM) turun 11.3% dibandingkeun sareng triwulan II 2019.
  • Dilaporkeun biaya operasional kuartal kadua 2021 turun 42%, turun 32% teu kaasup biaya khusus (kiridit), dibandingkeun sareng triwulan II 2019.
  • Dilaporkeun kuartal kadua 2021 margina pajak sateuacan négatip 10.3%, négatip 29.2% dina dasar anu disaluyukeun.
  • Dilaporkeun kuartal kadua 2021 ngarobih Penghasilan Sateuacan Minat, Pajak, Panyusutan sareng Amortisasi (EBITDA) margina 10.7% négatip.
  • Ningkatkeun pembiayaan aman dijamin ku sasarengan sadaya jaringan slot Amérika Serikat, rute, sareng gerbang - diwangun ku $ 4 milyar dina tawarkeun pribadi tina obligasi, pinjaman jangka $ 5 milyar, sareng fasilitas kiridit $ 1.75 milyar. Ieu mangrupikeun anu munggaran tina jenis pembiayaan na sareng transaksi pembiayaan non-ngahiji anu paling ageung dina sajarah maskapai.
  • Dilaporkeun kuartal kadua 2021 akhir anu aya likuiditas7 sakitar $ 23 milyar.
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment