24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Antigua & Barbuda Breaking News Baham Ngabobol Warta Warta Brebes Barbados Ngabobol Warta Internasional Karibia Grenada Breaking News Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaica Breaking News Warta Méwah wartos resorts Romantis Kawinan Bulan Madu Warta Breaking Saint Lucia piknik Tawaran Wisata | Tips Wisata Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Buku sareng Perjalanan kalayan Kapercayaan di Sendal Resorts

Sendal Resorts - pakansi bébas hariwang

Naha sémah parantos nga-book tetep di salah sahiji Sandal Resorts anu mewah, atanapi upami bakal janten pelancong ngan saukur mikirkeun ayeuna-ayeuna, di Sandals pangalaman liburan mangrupikeun liburan bébas hariwang.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1.  Sendal Resorts nampilkeun prakték sareng kabijakan anu paling saé anu dirancang pikeun nempatkeun pikiran tamu.
  2. Naha éta pemesanan anu aya atanapi anu bakal lami dilakukeun, tamu tiasa yakin yén Sendal parantos ditutupan.
  3. Ti asuransi perlindungan perjalanan dugi ka pembatalan kamar gratis dugi ka kabersihan sareng seueur deui, Sendal parantos mikir ngeunaan unggal aspék liburan bébas setrés.

Asuransi Rencana Perlindungan Wisata aya di Urang!

Ngabantu ngajaga kabutuhan anjeun Prioritas Kami! Ngenalkeun anyar kami Rencana Perlindungan Wisata. Anjeun sareng jalma anu dipikacinta tiasa ngalaman surga anu terang sadayana reservasi anu dilakukeun ayeuna dugi ka 31 Agustus 2021 pikeun perjalanan dugi ka 31 Désémber 2022 otomatis bakal nampi jaminan asuransi kanggo biaya médis salami Resort anjeun cicing sareng ogé nyertakeun sababaraha manpaat nalika anjeun jauh. Pangalusna sadaya, éta pikeun kami, dibeli atas nami anjeun sareng bagian tina reservasi Sendal anjeun.

Pembatalan Kamar Gratis Sareng Kéngingkeun Pembayaran 100%

Pembatalan kamar gratis pikeun reservasi dibolaykeun 31 dinten atanapi langkung sateuacan tanggal check-in (kecuali dina Over-The-Water Suites). Ieu ngan ukur lumaku pikeun bagian bumi / kamar tina booking. Pembatalan hiber tunduk kana pinalti sareng larangan operator maskapai.

Protokol Platinum Kabersihan

Protokol tambahan sareng standar kabersihan dijamin pikeun mastikeun upaya kaséhatan sareng kaamanan anu luhur pikeun sémah anu nyiar katenangan di Karibia.

AS / Kanada Éntri deui Diperyogikeun COVID-19 Tés Gratis Di Resort

Sadayana angkat ka Amérika Serikat sareng Kanada diperyogikeun nyandak uji COVID-19 kanggo lebet deui. Pikeun mastikeun yén ieu mangrupikeun gangguan minimal kana liburan anjeun, kami parantos nyayogikeun kamampuan pikeun uji COVID-19 antigen gratis pikeun warga Amérika Serikat sareng tés PCR pikeun padumuk Kanada pas dina Resort anjeun. Tés bakal dilakukeun ku ahli médis anu disatujuan sareng dipraktekeun kalayan genah maksimal sareng gangguan minimal kana pangalaman pakansi anjeun sacara umum. Ieu bakal dilakukeun dina waktos 72 jam sateuacan angkat anjeun sareng hasil tés anjeun bakal sayogi dina waktos 24-48 jam.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment