24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos kasalametan Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Wisatawan Nénjo Phuket Nightlife Ends Promptly jam 9

Kahirupan peuting Phuket

Otoritas lokal Thailand di Phuket nutup tempat anu picilakaeun sareng ngagantungkeun kagiatan anu tiasa ngirimkeun COVID-19 sareng kahirupan wengi Phuket dipareuman jam 9.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Gantung ieu mangaruhan pub, bar, sareng tempat hiburan sanés anu ngabutuhkeun usaha pikeun dipareuman jam 9 wengi.
  2. Ogé kalebet kana mandat nutup tabuh 9 nyaéta restoran-restoran sareng pusat perbelanjaan.
  3. Toko Karaoke, stadion tinju, lapangan adu hayam, sareng kompetisi manuk ogé kedah taat kana waktos nutup.

Gubernur Phuket Narong Woonsew nandatanganan paréntah pikeun nutup tempat-tempat ieu sareng ngeureunkeun kagiatan anu tiasa nyebarkeun COVID-19.

Anjeunna kalebet pusat perbelanjaan lokal anu tiasa tetep kabuka dugi jam 9 wengi bari dina waktos anu sami ngawatesan jumlah nasabah sareng nunda kagiatan promosi sareng jasa mesin permainan sareng taman hiburan na.

Makan di réstoran kedah lirén jam 9 sonten. Pejabat pamaréntahan daérah sareng pagawé organisasi pamaréntahan daérah kedah henteu tinggaleun Phuket kacuali aranjeunna ngagaduhan alesan anu mendesak sareng nampi persetujuan ti atasanna.

Paréntah éta diberlakukeun dinten ayeuna, 20 Juli, sareng ngalangkungan 2 Agustus. Peta pamaréntah ieu ngaréspon paningkatan kasus COVID-19 di sagala rupa daérah Phuket.

Naon anu dipikirkeun ku masarakat

Kaseueuran jalma di Thailand (sakitar 61 persén) mikirkeun kaayaan anu ayeuna aya ku COVID-19 moal ngumbar dirina dugi ka sababaraha taun ti ayeuna, numutkeun survey pendapat anu dilakukeun ku Suan Dusit Poll.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment