24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan Berita Étiopia Berita Pamaréntah Warta Breaking Indonésia wartos jelema kasalametan piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Kaadilan AS Dirusak? B737 Max Korban teu aya kasempetan ngalawan Boeing

Erin Nealy Cox

Kumaha carana nelepon upami jaksa dina kasus kriminal profil tinggi ngalawan perusahaan raksasa (Boeing) ngiringan firma hukum anu ngabela kasus na paling ageung sababaraha bulan saatos kasus éta. Kumaha upami disebatkeun éta modus operandi Boeing, atanapi panginten Kaadilan AS ditolak?

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. 346 jalma maot dina 2019 dina dua kacilakaan Boeing 737 MAX ngalayang dina Ethiopian Airlines di Étiopia sareng sateuacana dina hiber Lyon Air di Indonésia. Sidang pidana ngalawan Boeing parantos dibéréskeun awal taun ieu ku perjanjian penuntutan anu ditunda, sareng éta nunjukkeun ayeuna kunaon.
  2. Boeing mangrupikeun perusahaan pabrik pesawat di Seattle sareng kantor pusat perusahaan di Chicago, Illionis. Naha keluhan kriminal ngalawan Boeing diadili di Ft. Pantes, Texas?
  3. Perusahaan hukum pertahanan Boeing Kirkland & Ellis ngadamel perjanjian anu pikaresepeun sareng Jaksa Amérika Serikat Erin Nealy Cox. Bulan-bulan saatos ieu Erin Nealy Cox lirén tina tugas pamaréntahanna anu kawéntar sareng ngiringan Kirkland & Ellis ngaduga kacurigaan ngeunaan proksi anu dimasak.

Kasus kriminal Boeing dimaksudkeun pikeun nyandak kaadilan ka 346 kulawarga jalma anu maot dina kacilakaan dina Air Terjun Ethiopian sareng Lion Air. Hasil tina sidang Texas ieu nyaéta henteu aya eksekutif senior Boeing anu dituduh.

Tanggal 7 Januari taun ayeuna eTurboNews nyebarkeun tulisan ku Paul Hudson, kapala grup hak konsumen maskapai Hak Flyers. Anjeunna nyerat: Boeing ditagihkeun ku konspirasi tipu daya 737 Max, pikeun mayar denda $ 2.5 milyar.

Laporan anu diterbitkeun dinten ieu di Reporter Kajahatan Perusahaan ngungkabkeun detil ngeunaan susunan ieu nunjukkeun yén pengacara utama anu ngadakwa kasus pikeun Departemen Kehakiman AS, tilas Pengacara AS Erin Nealy Cox ngagabung ka firma hukum anu sami Boeing parantos nyéwa pikeun membela ngalawan kasus profil tinggi anu dituduh.

Ngeusian kasus ngalawan Boeing di Ft. Patut, Texas héran ti mimiti ti saprak Texas teu aya hubungan naon waé ieu.

Numutkeun laporan, kasus ieu dibéréskeun ku perjanjian gugatan anu ditunda. Ieu mangrupikeun perjanjian anu Profesor Hukum Columbia John Coffee dina waktos éta disebat - "salah sahiji perjanjian gugatan penundaan anu paling parah anu kuring ningali."

The Crime Reporter nerbitkeun réspon ti Michael Stumo sareng Nadia Milleon, anu kaleungitan putra awéwéna umur 24 taun dina kacilakaan maskapai Étiopia.

"Kami ambek yén jaksa Departemen Kehakiman motong perjanjian kabogoh sareng Boeing anu ngantepkeun (tilas CEO Boeing) Dennis Muilenberg sareng eksekutif Boeing sareng anggota dewan kaluar tina kabingungan kusabab kecurangan kriminal sareng panipuan anu nyababkeun pupusna Samya nalika aranjeunna ngeuyeuban sorangan, "ceuk Stumo sareng Milleron dina pernyataan salaku réspon kana berita éta. "Kami bingung naha Distrik Kalér Texas dipilih ku Departemen Kehakiman nunjukkeun yén teu aya kalakuan kriminal anu aya hubunganana sareng distrik éta. Naha éta hakim anu patuh anu diaku Boeing? Naha éta jaksa anu patuh anu terang tim pertahanan kriminal Boeing? Ieu inpormasi anyar anu ngareuwaskeun. "

Paul Hudson tina grup konsumén Hak Flyers ngawartoskeun eTurboNews kasus "mangrupikeun conto tina panto anu ngaguluyur dimana rébuan pagawé tilas pamaréntahan angkat damel pikeun partai anu diatur salaku perwira pamaréntah. Tapi panto anu ngagilir teu kedah janten sabuk pengangkut. ”

Hudson nyimpulkeun: "Upami lulugu jaksa féderal ngiringan partéy terdakwa kriminal atanapi perusahaan pertahanan na saatos ngawakilan pamaréntah AS dina masalah kriminal anu aya hubunganana, éta bakal nimbulkeun masalah sareng masalah étika,"

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment