Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Warta Méksiko Muter wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

AS manjangan panutupan wates lahan sareng Kanada sareng Mexico

AS manjangan panutupan wates lahan sareng Kanada sareng Mexico
AS manjangan panutupan wates lahan sareng Kanada sareng Mexico
Ditulis ku Harry Johnson

Hésé pikeun ningali kumaha ngamungkinkeun urang Kanada divaksinasi pinuh pikeun lebet ka Amérika Serikat nyababkeun ancaman kaséhatan masarakat nalika perjalanan di Amérika Serikat henteu dibatesan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Panutupan terus wates Kanada nyalira ngarugikeun ékonomi AS $ 1.5 milyar dina poténsi ékspor perjalanan unggal bulan.
  • Kamar Dagang Kanada langsung ngritik perpanjangan panutupan wates Amérika Serikat.
  • Watesan perbatasan daratan Amérika Serikat henteu nyaram warga AS sareng warga permanén anu sah anu balik ka Amérika Serikat.

Pamaréntah Amérika Serikat dinten ngumumkeun yén panutupanana wates darat sareng Kanada sareng Mexico kana perjalanan anu teu penting sapertos pariwisata parantos diperpanjang dugi ka 21 Agustus.

Kamar Dagang Kanada langsung ngritik perpanjangan panutupan wates Amérika Serikat. Numutkeun ka présidén sareng CEO kamer, Perrin Beatty, gerakan Amérika Serikat "ngalayang dina nyanghareupan élmu boh data kaséhatan masarakat pang anyarna."

"Hésé pikeun ningali kumaha ngamungkinkeun urang Kanada divaksinasi pinuh pikeun lebet ka Amérika Serikat nimbulkeun ancaman kaséhatan masarakat nalika perjalanan di Amérika Serikat henteu diwatesan," saur Beatty.

nu Amérika Sarikat parantos neraskeun ngalegaan larangan di Kanada sareng Mexico unggal bulan ti bulan Maret 2020.

Watesan perbatasan daratan Amérika Serikat henteu nyaram warga AS sareng warga permanén anu sah anu balik ka Amérika Serikat. Saperti dina ekstensi sateuacanna, DHS nyatakeun yén éta masih tiasa milarian ngarobih atanapi ngaleungitkeun larangan sateuacan 21 Agustus.

Asosiasi Perjalanan AS ngaluarkeun pernyataan ieu dina pengumuman yén watesan wates Amérika Serikat ka Mexico sareng Kanada parantos diperpanjang:

"Saban dinten yén perbatasan urang tetep ditutup salajengna nyangsang pamulihan industri urang, ngabalukarkeun karusakan anu langkung ageung pikeun jutaan urang Amerika anu mata pencaharianna gumantung kana perjalanan. Panutupan terus wates Kanada nyalira ngarugikeun ékonomi AS $ 1.5 milyar dina poténsi ékspor perjalanan unggal bulan.

"Dibikeun tingkat vaksinasi anu kuat di kadua sisi perbatasan, dimungkinkeun pikeun aman dibuka deui ka pasar sumber nomer 1 urang pikeun pengunjung internasional. Perjalanan darat nyatakeun langkung ti satengah tina sadayana kunjungan sapeuting ka Amérika Serikat ku urang Kanada pra-pandemi, ngahasilkeun ékspor perjalanan anu penting anu ngadukung padamelan Amérika anu vital.

"Kanada nélepon leres dina ngaleupaskeun garis waktu pikeun Amérika divaksinasi meuntas wates darat sareng didatangan, sareng parantos kaliwat yén AS males deui: Henteu aya bédana antara Kanada anu divaksinasi lengkep sareng Amérika anu divaksinasi pinuh. Kami ngadesek ka administrasi Biden pikeun mastikeun tanggal sareng rencana gancang-gancang ngabagéakeun para pengunjung Kanada di perbatasan daratan AS. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment