24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Kaleungitan Status Warisan Dunya Bakal Ngalangkungan Pamulihan Pariwisata Liverpool

Kaleungitan Status Warisan Dunya Bakal Ngalangkungan Pamulihan Pariwisata Liverpool
Kaleungitan Status Warisan Dunya Bakal Ngalangkungan Pamulihan Pariwisata Liverpool
Ditulis ku Harry Johnson

Pariwisata budaya ayeuna janten bisnis ageung, kalayan 29% pasar perjalanan global biasana ngalakukeun jenis perjalanan ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Wisatawan internasional méakkeun sacara signifikan langkung rata-rata dibandingkeun sareng wisatawan domestik.
  • Liverpool ayeuna badé kaleungitan sababaraha kauntungan anu béda kusabab pengumuman anu anyar.
  • Liverpool ayeuna kedah proaktif dina kumaha ngatur warta ieu.

Sedengkeun paménta pariwisata domestik henteu tiasa dipangaruhan sacara masif ku kaleungitan status warisan dunya Liverpool, paménta internasional tiasa seueur wisatawan internasional anu nganjang ka Liverpool pikeun ngalaman budaya sareng sajarah kota.

Pariwisata budaya ayeuna janten bisnis ageung, kalayan 29% pasar perjalanan global biasana ngalakukeun jenis perjalanan ieu. Kaleungitan status warisan na tiasa nyababkeun daya tarik budaya Liverpool sareng hasilna wisatawan internasional nganjang ka tujuan sanés Inggris anu nyimpen label ieu, sapertos Bath.

Wisatawan internasional méakkeun sacara signifikan langkung rata-rata dibandingkeun sareng wisatawan domestik. Numutkeun data industri, dina 2019 (taun 'normal' terakhir pikeun pariwisata), rata-rata pengeluaran wisata luar negeri per warga $ AS 1,057, sedengkeun rata-rata belanja pariwisata domestik per warga di Inggris aya dina US $ 263 (GB £ 191).

Liverpool kedah narik pariwisata internasional sabisa-bisa dina taun-taun ka pengker nunjukkeun jumlah pendapatan anu ageung dihasilkeun. Kalayan status warisanna ayeuna tos teu aya, paménta internasional tiasa mangaruhan négatip, sareng pamulihan tiasa berkepanjangan.

Liverpool ayeuna badé kaleungitan sababaraha kauntungan anu béda kusabab pengumuman anu anyar. Sakumaha parantos disebatkeun, pers pers sareng publisitas anu ningkat anu janten situs warisan dunya ningkatkeun pariwisata internasional sareng bertindak salaku alat pamasaran anu kuat anu kedah dibayar ku kota. Gaduh status warisan dunya ampir salaku label kualitas pikeun pasar internasional pikeun ditingali. Ieu mangaruhan pisan pikeun pasar sumber Cina anu kuat anu dipikaterang dipangaruhan ku tag anu nunjukkeun kualitas atanapi kaunggulan. Dina kaayaan éta, situs warisan ogé cocog pikeun nampi dana pikeun panangtayungan sareng perawatan.

Kunjungan internasional bakal nyéépkeun waktos pikeun pulih saatos pandemi éta, pertumbuhan ieu tiasa langkung lami deui pikeun pulih ayeuna yén Liverpool parantos kaleungitan status warisan dunya na. Kota ayeuna kedah proaktif dina kumaha carana ngatur berita ieu, naha ieu ku nyiptakeun kampanye pamasaran énggal pikeun pasar internasional, atanapi ku gancang narik kaputusan ieu pikeun meunangkeun deui daya tarik budaya na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment