24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab Balanja piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Panghasilan hotél Hawaii ningkat sacara signifikan dina Juni 2021

Panghasilan hotél Hawaii ningkat sacara signifikan dina Juni 2021
Ditulis ku Harry Johnson

Mangrupikeun tanda positip pikeun ningali akomodasi hotél Hawaii di sakumna nagara ngalaporkeun naékna ka luhur, terang sabaraha seueur pagawé sareng kulawarga lokal anu nguntungkeun tina balikna pasar domestik.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Panghasilan kamar hotél Hawaii di sakumna nagara naék janten $ 387.7 juta dina Juni.
  • Hotel Maui County mingpin kabupatén Juni.
  • Ngaliwatan satengah mimiti 2021, kinerja hotél Hawaii di sakumna nagara terus dipangaruhan ku pandemi COVID-19.

Hawaii hotél sacara umum dilaporkeun pangasilan anu langkung saé per kamar anu sayogi (RevPAR), rata-rata tingkat harian (ADR), sareng padumukan Juni 2021 dibandingkeun Juni 2020 anu maréntahkeun karantina State pikeun wisatawan kusabab pandemi COVID-19 nyababkeun turunna dramatis pikeun industri hotél. Upami dibandingkeun sareng Juni 2019, nagara bagian RevPAR sareng ADR langkung luhur dina Juni 2021 tapi padumukan langkung handap.

Numutkeun ka Hawaii Hotel Performance Report anu diterbitkeun ku Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA), nagara bagian RevPAR dina Juni 2021 $ 247 (+ 769.5%), sareng ADR $ 320 (+ 127.0%) sareng padumukan 77.0 persén (+56.9 persentase poin). Dibandingkeun sareng Juni 2019, RevPAR éta 4.8 persén langkung luhur tibatan tingkat 2019, disetir ku ADR langkung luhur (+ 14.2%) anu ngimbangan padumukan anu langkung handap (-6.9 persentase poin)

"Éta tanda anu positif pikeun ningali akomodasi hotél di sakumna nagara ngalaporkeun naékna ka luhur, terang sabaraha pagawé lokal sareng kulawarga anu nguntungkeun tina balikna pasar domestik," saur John De Fries, presiden sareng CEO HTA.

"Salami genep bulan kahiji, sanaos hotél RevPAR sareng padumukanna masih teu aya caket tingkat pra-pandemi taun 2019, pikaresepeun ningali comeback tina padamelan sareng kasempetan pikeun kamaaina anu teu aya sataun katukang."

Timuan laporan na ngamangpaatkeun data anu disusun ku STR, Inc., anu ngalaksanakeun survey anu pang gedéna sareng pang komprehensif ngeunaan sipat hotél di Kapuloan Hawaii. Pikeun Juni, survey kaasup 138 pasipatan anu ngawakilan 44,614 kamar, atanapi 82.6 persén sadaya pasanggrahan ¹ sareng 85.2 persén properti panginepan anu dioperasikeun sareng 20 kamar atanapi langkung di Kapuloan Hawaii, kalebet layanan lengkep, jasa terbatas, sareng hotél kondominium. Sewa pakansi sareng pasipatan biasa teu kalebet dina survey ieu.

Salila Juni 2021, seuseueurna panumpang anu sumping ti luar nagari sareng antar-kabupaten ngumbara tiasa ngalangkungan mandiri 10 dinten mandat Nagara ku hasil uji coba COVID-19 NAAT négatip anu sah tina Rakan Pangujian Dipercanten sateuacan angkatna ka Hawaii ngalangkungan program Travels Aman. Salaku tambahan, individu anu pinuh divaksinasi di Hawaii tiasa memotong urutan karantina mulai Juni 15. Watesan perjalanan antar-kabupatén diangkat ogé dina 15 Juni.

Panghasilan kamar hotél Hawaii di sakumna nagara naék kana $ 387.7 juta (+ 1,607.1% vs 2020, + 1.5% vs 2019) dina Juni. Paménta kamar éta 1.2 juta kamar wengi (+ 652.0% vs, 2020, -11.1% vs 2019) sareng pasokan kamarna 1.6 juta kamar wengi (+ 96.3% vs 2020, -3.2% vs 2019). Seueur sipat parantos nutup atanapi ngirangan operasi mimitian bulan April 2020. Kusabab réduksi pasokan ieu, data komparatif pikeun pasar sareng harga harga tangtu henteu sayogi pikeun 2020; ngabandingkeun sareng 2019 parantos ditambihan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment