24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Carita Cinta Kami sareng Kapuloan Seychelles Éndah

Tilas spesialis pariwisata, Roger Porter-Butler, sareng pamajikanana, Joan, ningali deui kenangan karesepna ka Seychelles, juru surga alitna ti saprak 2011.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Dina 1978 nalika pariwisata anyar dina tujuan Samudra Hindia, Roger langsung kasohor ku pulau-pulau anu indah di Seychelles.
  2. Anjeunna jangji ka dirina yén anjeunna bakal balik deui ka pantai anu leuweung tina Anse Lazio dina Praslin.
  3. Henteu dugi ka 2011 anjeunna bakal balik sareng pamajikanana 10 taun saatos aranjeunna nikah.

Linggih di ruang tamu na anu nyaman di Somerset di Kulon Kidul Inggris, Roger sareng Joan Porter-Butler, pasangan Inggris pensiunan, pendak sareng tim Seychelles dina dinten Rebo siang.

Rapat anu dilakukeun ngalangkungan zum platform online, kahadean tina COVID-19 sareng larangan perjalananana, mangrupikeun salah sahiji pendakian anu saumur hirup, ngangkut panulis ngalangkungan carita cinta anu éndah Porter-Butlers sareng Seychelles.

Roger nyaritakeun anu munggaran kenangan Seychelles balik di 1978 nalika pariwisata anyar pikeun tujuan Samudra Hindia - bandara anu nembé dibuka taun 1972. Roger nginget-nginget kalayan émosina yén anjeunna kasohor ku kaayaan virginal kapuloan anu éndah sareng khusus dipesona ku Anse Lazio kalayan bubuk lembut na pasir dipiguraan ku maksakeun batu batu granit. 

"Kunjungan munggaran kuring di Seychelles lumangsung salami 2 minggu sareng kuring resep pisan dina tempat anu saé, khususna ngagaduhan pantai Anse Lazio di Praslin ka kuring sadidinten. Éta nalika kuring janji ka diri kuring bakal uih deui leumpang di pantai gurun ieu deui, ”saur Roger.

"Janten dina industri perjalanan sareng ngumbara di dunya, kuring tetep émut kana Seychelles anu dipikacinta dina haté kuring sareng kuring terang kuring bakal balik deui."

Mangtaun-taun lilana tapi Roger henteu pernah mopohokeun Seychelles, sareng di 2011, dasawarsa saatos nikah ka pamajikanana anu geulis, Joan, anjeunna nyandak anjeunna dina perjalanan ka tempat anu bakal janten salah sahiji tujuan favorit aranjeunna.

Pasangan mutuskeun pikeun mendakan deui kaajaiban Seychelles, netep waktos ieu pikeun pulau Ste Anne sareng nalika perjalanan, aranjeunna ngarayakeun tonggong 10 taun hubunganna di hotél Four Seasons di Mahé.

Ngingetan, Roger sareng Joan nyarios kalayan marahmay ngeunaan datangna ka Pulo Moyenne, hiji pulau 24 héktar anu janten bagian tina Sainte Anne National Park, dimana aranjeunna pendak sareng Brendon Grimshaw, tilas editor koran Inggris, anu ngagaduhan Pulo éta nalika éta.

Mr Grimshaw nandatanganan bukuna "A Grain of Sand" kalayan catetan khusus pikeun pasangan anu ngundang aranjeunna deui salami kunjungan ka payun.  

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment