Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Israél Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Israél Ngalarang Warga Anu Henteu Vaksinasi tina Sadaya Tempat Umum Kalebet Sinagog

Israél Ngalarang Warga Anu Henteu Vaksinasi tina Sadaya Tempat Umum Kalebet Sinagog
Perdana Menteri Israél Naftali Bennett
Ditulis ku Harry Johnson

Jalma anu nolak divaksinasi "ngaruksak usaha urang sadayana," ngumumkeun Perdana Menteri Israél Bennett.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jumlah kasus virus corona anyar di Israél terus ningkat.
  • Urang Israél anu henteu divaksinasi moal diidinan di tempat anu aya langkung ti 100 jalma, boh di jero rohangan sareng di luar.
  • Élmu jelas: vaksinna tiasa dianggo, épéktip, aranjeunna aman.

Perdana Menteri Israél anu anyar kapilih Naftali Bennett parantos ngumumkeun dinten ayeuna yén sadaya warga anu henteu divaksinasi Israél moal lami deui dilarang ti tempat umum di jero rohangan atanapi luar anu ngagaduhan 100 jalma atanapi langkung. Larangan ieu ogé bakal kaasup sinagog.

Jalma anu nolak vaksin COVID-19 "ngarusak usaha urang sadayana," saur Bennett dinten ayeuna, sabab jumlah kasus virus corona anyar di nagara éta terus ningkat.

Upami sadayana ngagaduhan vaksin, hirup tiasa balik deui ka normal, tapi upami sajuta jalma nolak kana dalapan juta anu sanés kedah nahan kuncen, Perdana Menteri nambihan.

"Aya waktos nalika diskusi ieu kedah lirén," ceuk Bennett ka bangsa. "Élmu jelas: vaksinna tiasa dianggo, épéktip, aranjeunna aman."

Dimimitian dina 8 Agustus, Bennett ngumumkeun, saha waé anu nolak divaksinasi moal kénging deui di tempat naon waé "di luhur 100 jalma, boh di jero rohangan sareng di luar ruangan" - kaasup bioskop, acara olahraga, sareng imah ibadah. Pikeun lebet, jalma-jalma kedah ningalikeun buktina vaksinasi, buktosna aranjeunna ngalaman COVID-19 sareng pulih, atanapi tés négatip, dicandak ku biaya nyalira. 

Israél parantos nganggo vaksin coronavirus Pfizer-BioNTech mRNA. Numutkeun ka Kamentrian Kaséhatan, khasiat vaksinna ngalawan panyakit simtomatik nangtung dina 64% sareng ngalawan panyakit serius di 93%.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

2 Komentar

  • Ieu kalintang salahna sareng teu leres dugi ka élmu mana waé éta bener-bener uih sareng merugikeun pisan tanah air urang. Upami Présidén Israél énggal ieu leres-leres diajar élmu di balik vaksin koval ieu, anjeunna nyatana bakal mendakan yén alesan kasus kovalid naék dina Israel sorangan nyaéta kusabab vaksin kovalid ieu nyalira sanés kusabab jalma-jalma anu nolak disuntik kana dirina sorangan sareng ubar ékspérimén anu malah gagal nyaéta jalur kaamanan, sabab sadaya sato anu dianggo dina jalur vaksin ieu maot, Sadayana.