24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Berita Breaking UAE Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Émirat ngaluncurkeun Dubai Anyar ka hiber Miami

Émirat ngaluncurkeun Dubai Anyar ka hiber Miami
Émirat ngaluncurkeun Dubai Anyar ka hiber Miami
Ditulis ku Harry Johnson

Émirat maskapai ngahubungkeun dua tujuan luang sareng bisnis utama kalayan layanan nonstop munggaran.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jasa Émirat 'anyar pikeun Rajana nyayogikeun jalur aksés tambahan ka sareng ti Florida.
  • Rute anyar ngembang jaringan Émirat AS ka 12 tujuan dina langkung ti 70 penerbangan mingguan.
  • Layanan anyar ngahubungkeun palancong ti Miami, Florida Kidul, Amérika Kidul sareng Karibia dugi ka 50 tujuan di Wétan Tengah, Asia Kulon, Afrika, Wétan Jauh sareng Kapuloan Samudra Hindia ngalangkungan Dubai.

Émirat ngahubungkeun pelaku bisnis sareng pelesir global kalayan layanan panumpang anu pangpayunna antara Dubai sareng Rajana. Maskapai ngagungkeun peluncuran jasa na anyar opat-kali-minggu ayeuna, nalika penerbangan perdana némpél dina Rajana jam 11:00 waktu lokal. 

Émirats hiber EK213 disambut ku Bandara Internasional Miami ku salam kanu mariem cai sareng narik perhatian panumpang, penggemar penerbangan sareng tamu pikeun ngarayakeun. Pikeun hiber anu munggaran, maskapai éta ngoperasikeun Boeing 777 Game Changer anu kawéntar, nampilkeun kamar pribadi anu lega, modéren Modern Kelas munggaran kalayan desain anu diideuan ku Mercedes-Benz S-Class. 

Marengan jasa na ayeuna ka Orlando, jasa Émirat anyar ka Rajana nyayogikeun jalur aksés tambahan ka sareng ti Florida sareng mekarkeun jaringan Émirat AS ka 12 tujuan dina langkung ti 70 penerbangan mingguan, masihan panumpang langkung seueur pilihan sareng sambungan anu merenah tina jaringan Émirat ka Florida Kidul. Éta ogé ngahubungkeun palancong ti Miami, Florida Kidul, Amérika Kidul sareng Karibia dugi ka 50 tujuan di Wétan Tengah, Asia Kulon, Afrika, Wétan Jauh sareng Kapuloan Samudra Hindia ngalangkungan Dubai.  

Essa Sulaiman Ahmed, Wakil Présidén Divisi, Amérika Serikat sareng Kanada nyarios: "Kami bungah pikeun ngamimitian palayanan anu diantisipasi anu lami antara Dubai sareng Miami pikeun palancong. Kami ngarepkeun jasa éta bakal kasohor ku palanggan kami anu milari pangalaman énggal salaku nagara sapertos UAE sareng AS ngamajukeun dorongan vaksinasi sareng dunya aman dibuka pikeun perjalanan internasional. " 

"Kalayan aksés anu langkung ageung anu disayogikeun jasa Miami anyar, kami ngarepkeun éta bakal ngahasilkeun paménta tinggi, ningkatkeun bisnis, pelayaran sareng lalu lintas luang sareng ngajantenkeun hubungan ékonomi sareng pariwisata anu langkung seueur diantara duanana kota sareng sajabina. Kami komitmen pikeun ngembangkeun operasi kami ka Amérika Serikat saluyu sareng ningkatna permintaan perjalanan udara sareng hoyong hatur ka otoritas sareng mitra kami di Rajana pikeun pangrojongna. Kami ngarepkeun nyayogikeun produk unik sareng jasa pemenang penghargaan pikeun wisatawan. " 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment