24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Kapuloan Turks sareng Caicos Ngalanggar Rupa-rupa Berita

Kapuloan Kapuloan Turks sareng Kaicos Ngabagikeun Syarat Perjalanan anu Dijamin TCI

Kapuloan Kapuloan Turks sareng Kaicos Ngabagikeun Syarat Perjalanan anu Dijamin TCI
Kapuloan Kapuloan Turks sareng Kaicos Ngabagikeun Syarat Perjalanan anu Dijamin TCI
Ditulis ku Harry Johnson

Wisatawan bakal diperyogikeun nyandak COVID-19 RT-PCR, NAA, RNA atanapi Antigen Test dina tilu dinten perjalanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tanggal pengumpulan sampel kedah dina waktos tilu dinten (72 jam) tina tanggal perjalanan.
  • Tés kedah dilakukeun ku laboratorium médis kalayan salah sahiji kredensial ieu: diakreditasi ku College of American Pathologists (CAP); didaptarkeun ku Amandemen Perbaikan Laboratorium Klinis (CLIA); Sértipikasi ISO 15189.
  • Tés antibodi sareng hasil tina pakét tés di bumi moal ditampi.

nu Kapuloan Turks jeung Kaikos ngumumkeun pembaruan pikeun syarat perjalanan kana tujuan salaku bagian tina TCI Assured, program jaminan pra-perjalanan sareng portal, anu ngabutuhkeun sadaya palancongan nampilkeun hasil uji COVID-19 RT-PCR, NAA, RNA atanapi Antigen négatip tina tés dilaksanakeun dina waktos tilu dinten perjalanan, mimiti tanggal 28 Juli 2021.

Tanggal pengumpulan sampel kedah dina waktos tilu dinten (72 jam) tina tanggal perjalanan, anu dikirangan tina sarat sateuacanna tina tés anu bakal dilaksanakeun dina lima dinten kadatangan, sareng Kalkulator Tanggal Tés dina portal TCI Assured bakal ngabantosan palancong dina nangtoskeun iraha nyandak tés.

Amandemen anu disatujuan pikeun Peraturan Pangaturan Kaséhatan Panumpang Anu Datang ogé anu diberlakukeun dina tanggal 28 Juli kalebet panarimaan réaksi anu Diurus Réaksi Transkripsi Polimérase Ranté Réaksi (RT-PCR); Tés Panguatan Asam Nukleat (NAA); RNA atanapi tés molekular; sareng tés Antigen pikeun asup ka Kapuloan Kapuloan Turks sareng Kaicos.

Tés kedah dilakukeun ku laboratorium médis kalayan salah sahiji kredensial ieu: diakreditasi ku College of American Pathologists (CAP); didaptarkeun ku Amandemen Perbaikan Laboratorium Klinis (CLIA); Sértipikasi ISO 15189. Sateuacanna, tujuanana ngan ukur narima tés RT-PCR. Tés antibodi sareng hasil tina pakét tés di bumi moal ditampi.

"Kami bangga parantos ngabagéakeun sacara aman wisatawan ka Kapuloan Kapuloan Turks sareng Caicos anu éndah dina sataun katukang sareng ngamutahirkeun sarat perjalanan pikeun mastikeun waspada anu tetep sareng dina pertimbangan kasampurnaan sareng perputaran tés COVID-19 anu aya," saur Yang Terhormat Josephine Connolly, Menteri Pariwisata Kapuloan Kapuloan Turks sareng Caicos. "Langkung ti 60 persén populasi sawawa di Kapuloan Kapuloan Turks sareng Caicos pinuh divaksinasi, ngajantenkeun kami salah sahiji nagara anu paling diinokulasi di dunya; digabungkeun sareng program TCI Assured anu diénggalan, kami yakin kana kasihatan umum komunitas sareng pengunjung salaku perjalanan ka tujuan terus mekar. "

Salaku bagian tina TCI Assured, anu parantos aya pikeun palancong ti saprak 22 Juli 2020, nalika tujuan dibuka watesna pikeun wisatawan, wisatawan ogé kedah ngagaduhan asuransi médis / perjalanan anu nutupan medevac (perusahaan asuransi anu nyayogikeun asuransi prasarat ogé bakal sayogi dina portal), kuesioner skrining kaséhatan anu réngsé, sareng sertifikasi yén aranjeunna parantos maca sareng satuju kana dokumén kabijakan privasi. Sarat ieu kedah lengkep sareng diunggah kana portal TCI Assured, anu sayogi dina Halaman wéb Turis Kapuloan Turkis sareng Caicos sateuacanna kadatangan aranjeunna. 

Kapuloan Kapuloan Turks sareng Kaicos tetep waspada sareng konsisten ngeunaan syarat perjalanan internasional na, anu sami pikeun wisatawan anu divaksinasi sareng non-divaksinasi. Kusabab ieu, tujuan parantos nampi Alert Level 1 ti Centers for Disease Control (CDC). Ieu mangrupikeun tonggak penting dina kampanye vaksin Kapuloan Turks sareng Caicos, anu dimimitian dina Januari 2021 sareng parantos nyababkeun langkung ti 60 persén penduduk sawawa dit divaksinasi pinuh ku vaksin Pfizer-BioNTech — ngajantenkeun salah sahiji nagara anu paling diinokulasi di dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment