24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos Warta Breaking Thailand piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Thailand Ngadaptarkeun Larangan Penerbangan Domestik 14 dinten

Penerbangan Thailand

Bandara Hat Yai di propinsi Songkhla di Thailand kosong sareng sepi. Hiji-hijina tanda kahirupan manusa nyaéta penjaga kaamanan anu tugas.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Thailand parantos ngalaksanakeun larangan hiber domestik 14 dinten kanggo propinsi di propinsi sareng zona beureum-hideung.
  2. Larangan éta bakal dilaksanakeun ti tanggal 23 Juli dugi ka 2 Agustus 2021, sahenteuna.
  3. Kaseueuran kasus anu anyar ngalibatkeun varian Delta COVID-19, kalayan vaksinasi henteu nyepetkeun cukup gancang pikeun nyiptakeun kekebalan kawanan.

Dina raraga ngendalikeun coronavirus COVID-19, larangan hiber dinyatakeun sareng kontrol anu ketat langsung efektif. Checkpoints sareng panyaringan parantos aya kanggo perjalanan di antara propinsi zona beureum-beureum sareng daérah sanés.

Kasus COVID-19 anyar parantos kacatet unggal dinten di propinsi kidul Songkhla kalayan gugus énggal di pasar Sapsin ageung di kabupaten Muang. Kantor kotamadya Nakhon Songkhla nutup pasar salami 7 dinten ti dinten ayeuna, 22 Juli, dugi ka 28.

Otoritas Pariwisata ti Thailand (TAT) nyayogikeun pembaruan ngeunaan babak pang anyarna larangan COVID-19 anu diumumkeun pikeun 13 Wewengkon Anu Dikendali Maksimum sareng ketat atanapi propinsi zona beureum-poék.

Kasus-kasus anu anyar kalolobaanana ngalibatkeun varian Delta, khususna diantara kelompok rentan (yuswa 60+ taun sareng anu ngagaduhan panyakit anu mendasari), kalayan seuseueurna inféksi asalna ti bumi ti jero kulawarga. Sanaos upaya nyepetkeun vaksinasi, waktos masih diperyogikeun pikeun ngawangun kekebalan kawanan.

Pusat Administrasi Situasi COVID-19 (CCSA) ogé nambihan Ayutthaya, Chachoengsao sareng Chon Buri di zona beureum-beureum sareng nambihan propinsi janten 13 salian ti Bangkok, sareng 5 propinsi sakurilingna - Nakhon Pathom, Nonthaburi, Pathum Thani , Samut Prakan, sareng Samut Sakhon - sareng 4 propinsi Thailand Kidul - Narathiwat, Pattani, Songkhla, sareng Yala.

Angkutan umum diidinan beroperasi ngan ukur 50 persén kapasitas tempat diuk sareng kedah nerapkeun ukuran jarak sosial. Otoritas relatif pikeun mastikeun aya jasa transportasi anu cukup, utamina pikeun jalma anu janji vaksinasi.

Hotél tiasa dibuka per jam normal, tapi teu kénging ngayakeun rapat, seminar, atanapi jamuan. Toko genah sareng pasar seger diidinan dibuka dugi ka 2000 jam. Sadaya toko genah 24 jam kedah ditutup unggal wengi antara 2000-0400 jam.

Maréntahkeun ditutup ti 23 Juli dugi ka 2 Agustus - atanapi dugi ka aya béwara salajengna - nyaéta lapangan olahraga, taman umum sareng kebon botani, sagala jinis tempat persaingan, pusat paméran, pusat rapat, tempat pagelaran umum, pusat pembelajaran sareng galeri seni, perpustakaan, musium , taman bersejarah sareng situs arkéologis, pusat perawatan siang, salon kecantikan, juru tata rambut, toko manikur sareng tattoo, sareng kolam renang.

Restoran sareng réstoran diidinan nawiskeun jasa nyandak-jauh dugi ka 2000 jam. Pusat perbelanjaan, mal balanja, sareng mal komunitas diidinan dibuka dugi ka 2000 jam sareng ngan ukur pikeun supermarket, apoték sareng suplai médis, sareng pusat vaksinasi.

Jam malam waktu wengi tetep henteu robih antara 2100-0400 jam. Nanging, dina waktos 7 jam unggal wengi, jalma dipenta pikeun cicing di bumi sareng ngan ukur badé kaluar upami diperyogikeun.

Diidinan tetep kabuka dina tindakan pangendali panyakit anu ketat nyaéta rumah sakit, fasilitas médis, klinik médis, apoték, toko, pabrik, jasa perbankan sareng kauangan, ATM, jasa télékomunikasi, jasa ongkos kirim sareng parsel, toko makanan piaraan, bahan bangunan sareng toko suplai konstruksi, toko anu ngajual rupa-rupa barang anu diperyogikeun, toko bénsin masak, pom bensin, sareng jasa pangiriman online.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment