Wisata Petualangan Déwan Pariwisata Afrika Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan wartos piknik Obrolan Pariwisata Rusiah Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Paporit kaasup Niagara Falls, Grand Canyon, Sahara, Mount Everest, The Dead Sea, Ha Long Bay

Diajar
Kiridit poto: lzf / Shutterstock

Kalayan sababaraha nagara ngamimitian angkat larangan pikeun wisatawan anu divaksinasi, Instagram Hashtags pikeun kaajaiban alam anu kasohor nunjukkeun kahoyong wisatawan pikeun ngumbara. Perusahaan di Inggris anu ngurus tabungan énergi ngarilis laporan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Urang Amerika, Éropa, Cina, Wisatawan Jepang ngitung dinten pikeun ngajajah deui dunya deui dina kanyataan COVID-19 anu lalu.
  2. Hash Tags dina Instagram mangrupikeun indikasi anu saé anu mana anu ngumbara hoyong angkat deui, sareng Curug Niagara sapanjang Taman Yosemite sareng Grand Canyon anu topping daptar
  3. Hanjakal Piramida Ageung Giza nampi pangsaeutikna Hashtags dina Instagram salami krisis anu lumangsung, tapi ditilik ngeunaan popularitas piramida ieu bakal robih, saatos dunya dibuka deui

Kirang dipikahoyong pikeun wisata wisata COVID mangrupikeun tujuan sapertos Gunung Kilimanjaro, sareng Curug Victoria. Ieu liga anu sami siap naék kana tangga Instagram sapertos Pulo Komodo, Angel Falls di Venezuela atanapi Great Barrier Reef di Australia.

Jumlah vaksinasi anu seueur di Amérika Serikat, babarengan sareng dibuka deui nagara kana perjalanan domestik, nempatkeun wisatawan Amérika deui di jalan sareng éta nunjukkeun.

Ogé Islandia kabuka pikeun anu datang sareng Lampu Utara janten favorit di antara anu ngintun ka Instagram.

Gunung Everest di Nepal tetep tempat anu ajaib pikeun Instagram. Pertunjukan Pantun anu bakal datang dina puncak puncak jangkung di dunya bakal nambihan Guinness World Record kana gambar ieu.

Kaajaiban Alam Paling Terpolarisasi ayeuna nyaéta:

Kaajaiban Alam anu pang populernanagara
#1 Curug Niagara Kanada / AS           5,762,714  
#2 Yosemite AS            5,448,936  
#3 Grand Canyon AS            4,648,931  
#4 Aurora Borealis / Lampu Kalér Islandia            3,362,055  
#5 Anu Sahara Afrika Kalér            2,661,348  
#6 Kapuloan Galapagos Ékuador            2,012,669  
#7 Gunung Everest Cina / Nepal            1,793,316  
#8 Délta Danube Romania            1,499,237  
#9 Laut Mati Yordania / Israél            1,288,628  
#10 Ha Long Bay Vietnam            1,269,970  

Héran alam anu paling dipikaresep ku Instagram nyaéta Curug Niagara, perenahna dina boarder Kanada sareng Amérika Serikat, sareng langkung 5.7 juta hashtags on Instagram.

Taman Nasional Yosemite, AS

Kiridit poto: Andrew Opila / Shutterstock

Dinobatkeun salaku keajaiban alam anu paling tiasa dianggo di dunya, Taman Nasional Yosemite parantos ngempelkeun 5,000,000 hashtag Instagram dina aplikasi média sosial populér. 

Dianggap ngalambangkeun kakuatan, kegigihan sareng katenangan, Taman Nasional Yosemite di Amérika mangrupikeun ratusan méter pasagi kaajaiban alam, ti curug anu anggun dugi ka padang rumput hejo sareng lebak. Sing saha jalma anu nganjang ka heran alam ngeusian eupanna ku poto-poto anu ningali glaciers sareng jangkung anu pikateun. Kalayan papasangan sareng foto kawinan sakapeung dialungkeun, Yosemite sigana janten tempat anu sampurna pikeun proposal anu teu émut sareng némbak sumpah. 

Curug Niagara, Kanada

Nempatkeun éta salaku keajaiban alam anu paling tiasa dianggo kadua di dunya, Curug Niagara ngumpulkeun 4,607,444 tag anu ngirut dina Instagram. 

Kalayan réa fasilitas wisata anu aya di sakitar daérah éta, rébuan ngariung ka landmark Kanada unggal dintenna ningali curug kristal anu ngageleger di ditu sareng nyerang payuneun curug anu paling luhur kadua di planet ieu. 

Grand Canyon, AS

Kiridit poto: Jim Mallouk / Shutterstock

Diciptakeun salaku "hiji tetempoan anu paling hebat anu kedah ditingali ku urang Amérika" ku Teddy Roosevelt, henteu heran yén Grand Canyon nempatkeun salaku kaajaiban alam Instagram anu paling penting di dunya. 

Panjangna 277 mil, kaajaiban géologis anu kasohor dilongok ku sakitar 6 juta wisatawan unggal taun, janten teu heran bentang ombre haneut parantos di-hashtag langkung ti 4,000,000 kali dina Instagram dugi ka ayeuna. Éndah diukir sacara alami, Grand Canyon kasohor janten salah sahiji keajaiban alam anu paling tangguh tapi rahang di dunya. 

Gurun Sahara, Afrika

Gurun munggaran dina daptar, Sahara nampi gelar kaajaiban alam Instagram anu paling kaopat di bumi, kalayan langkung ti 2,200,000 tagar Instagram dina total. 

Manjang 8,600,000 kilométer pasagi anu mengagumkeun, Sahara nyambung ka 11 nagara Afrika sareng mangrupikeun sapertilu ti sadayana buana! Gundukan anu saé mangrupikeun tempat langkung ti 70 mamalia anu sanés, nanging kaajaiban alam tetep kasohor ku tiiseunana anu pikasieuneun sareng katenangan anu matak pikaresepeun. 

Délta Danube, Romania

Kiridit poto: aaltair / Shutterstock

Délta Danube di Rumania ngagulung lima keajaiban alam paling luhur Instagrammable, nyandak tagihan anu ageung 1,638,573 di Instagram.

Anu pangageungna kadua di Éropa, Walungan Danube Delta mangrupikeun bentuk bumi anu diwangun tina sédimén setor anu dibawa ku walungan kana sagara sakurilingna. Walungan biru anu ngagedur narik seueur wisatawan, seueur anu ngadokumentasikeun kunjunganna sareng poto Instagram wajib pikeun dirina sorangan dina perjalanan kapal anu santai atanapi ku néwak satwa anu aya di sakurilingna. 

Kapuloan Galapagos, Ékuador

Ragrag pondok tina lima besar, Kapuloan Galapagos nempatkeun salaku kaajaiban alam Instagrammable kagenep, kalayan 1,612,457 tagar ti tamu.

Dumasar di Ékuador, Kapuloan Galapagos mangrupikeun seueur kagiatan gunungapi sareng kasohor disebatkeun ku teori evolusi Darwin. Teras deui, Kapuloan Galapagos tempatna caket pisan kana khatulistiwa, hartosna yén tamu tiasa menikmati iklim haneut sapanjang taun!

Nalika kapuloan nyalira bertindak salaku pamandangan anu ngajentul, seueur poto med Instagram tina keajaiban alam nampilkeun mahluk laut asli anu tiasa dipendakan di dinya, ngajantenkeun ciptaan alam ieu tempat anu sampurna pikeun anu resep ka satwa! 

Teluk Ha Long, Viétnam

Kiridit poto: sanyanwuji / Shutterstock

Dinobatkeun salaku kaajaiban alam anu pang populerna ka tujuh Instagram, Ha Long Bay di Vietnam parantos diégogkeun 1,243,473 kali anu luar biasa.

Ngalamar wisatawan guha megah, perairan zamrud sareng kapuloan ukiran tina batu kapur, Ha Long Bay mangrupikeun tujuan anu luar biasa pikeun nanjak, diving scuba sareng trekking. Kalayan seueur satwa laut sareng menara batu kapur anu diikis, konfigurasi alami Ha Long Bay nyiptakeun pemandangan laut anu sampurna pikeun pengunjung anu hoyong ningkatkeun pakanana. 

Aurora Borealis, Islandia

Langkung dipikaterang salaku Lampu Utara, Aurora Borealis di Islandia nampi gelar kaajaiban alam Instagram anu paling kasohor di dunya, nampi 1,167,915 hashtag ayeuna.

Dingaranan Déwi Romawi subuh, awang-awang Aurora Borealis dipuji ku acara cahaya anu megah dina wengi anu poék, garing. Sanaos teu tiasa ditebak, wisatawan anu cukup tuah pikeun nyaksian tontonan éta salah sahiji keajaiban alam anu paling indah di planét ieu, kalayan aliran menari cahaya cerah di langit anu jelas.

Kusabab kanyataanna lampu kalér ngan tiasa ditéwak nalika kaayaan tangtu saluyu, teu heran yén Aurora Borealis ngepakkeun tag langkung kirang tibatan sababaraha kaajaiban alam anu sanés! 

Gunung Everest, Cina / Nepal

Kiridit poto: Anton Rogozin / Shutterstock

Kalayan 1,125,527 hashtag Instagram sacara umum, Gunung Everest dingaranan kaajaiban alam Instagram paling kasohor anu kasohor di dunya.

Salaku gunung jangkung di bumi, nangtung dina jangkungna 29,000 kaki, Gunung Everest mangrupikeun salah sahiji tujuan wisata paling populér di bumi. Daék ngarebut jangkung anu ganteng, anu datang angkat ka Instagram sering ngabagi pandangan anu narik ati. 

Pamukkale, Turki

Nempatkeun sempit dina 10 luhur kalayan 900,429hashtags, Pamukkale di Turki mangrupikeun kaajaiban alam Instagrammed kasapuluh di dunya, ngagambar daptar dugi ka tutup.

Kalayan lambaran batu kapur bodas és, teras-terasna cerah, sareng laut susu, kolam renang termal Pamukkale narik pengunjung ti sakumna dunya sareng janten hit ageung pikeun Instagrammers anu hoyong ningkatkeun éstétika umpanna.

Samentawis éta, landmark anu saé sapertos Pulo Komodo, Great Barrier Reef sareng Cliff of Moher sadayana disimpen pondok tina sapuluh tempat teratas, nampi 83,569, 817,956 sareng 635,073 masing-masing.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment