24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Cruising Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Pariwisata Karibia Ngajaga Optimis Ngeunaan Wisata Musim Panas

Pariwisata Karibia Ngajaga Optimis Ngeunaan Wisata Musim Panas
Pariwisata Karibia Ngajaga Optimis Ngeunaan Wisata Musim Panas
Ditulis ku Harry Johnson

Data ti nagara anggota Organisasi Pariwisata Karibia nunjukkeun pembalikan slide anu dimimitian dina akhir Maret 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Nagara CTO parantos ngerjakeun teu upaya pikeun ngandung coronavirus sareng muka ékonomi deui.
  • Karibia mimiti ngabalikkeun slide anu dimimitian dina akhir Maret 2020.
  • Aya bukti anu ningkat yén paménta panceg-ngagorowok ngagorowok deui jauh sareng langkung gancang tibatan anu diramalkeun.

Kalayan usum usum panas 2021 ayeuna, aya paningkatan buktina di pasar yén paménta anu panceg ngagorowok deui jauh sareng langkung gancang tibatan ramalan perkiraan. Dina waktos anu sasarengan, anu Organisasi Pariwisata Karibia (CTO) didorong ku data ti nagara-nagara anggota kami, anu parantos ngerjakeun tanpoy pikeun ngandung coronavirus sareng muka deui ékonomi na.

Sanaos di permukaan, turunna 60 persén dina kuartal kahiji 2021, dibandingkeun sareng période anu sami taun kamari, sigana henteu pikaresepeun, pamariksaan anu langkung caket bakal nunjukkeun yén Karibia mimiti ngabalikkeun slide anu dimimitian dina akhir Maret 2020.

Ieu dibuktikeun ku turunna tingkat turunna Karibia anu parantos dirékam salami lima belas bulan ka tukang. Kuartal kahiji taun 2020 mangrupikeun waktos terakhir tina tingkat perjalanan biasa, nalika 7.3 juta tamu sapeuting internasional (kadatangan wisatawan) ngadatangan wilayah éta. Dina Januari sareng Pébruari 2021, pendatang di daérah éta turun langkung ti 71 persén upami dibandingkeun sareng dua bulan anu sami taun ka tukang. Nanging, turunna 16.5 persén dina Maret 2021 dibandingkeun sareng Maret 2020 mangrupikeun indikasi tingkat pembalikan tina tren turunna jumlah datangna wisatawan.

Data anu dikumpulkeun tina dua belas tujuan anu ngalaporkeun datangna wisatawan pikeun April 2021 nunjukkeun yén masing-masing tujuan ieu ngadaptarkeun kamekaran, upami dibandingkeun sareng April 2020, nalika kagiatan pariwisata diturunkeun sacara global. Nya kitu, kadatangan wisatawan bouncing deui dina tujuan ngalaporkeun data pikeun Méi. Nanging, kedah ditonjolkeun, yén jumlah tamu anu tetep aya di handapeun tingkat anu saluyu dina 2019.

Pernyataan anyar anu dilakukeun ku pamaén penerbangan utama pikeun Karibia mangrupikeun pasar anu penting, parantos ngadorong. Salami séri diskusi online kami anu anyar, duanana CEO British Airways, Sean Doyle, sareng VP penjualan pikeun Karibia di American Airlines, Christine Valls, nyarios ngeunaan tingkat minat anu luhur dina perjalanan ka daérah éta. Nyatana, Ibu Valls nunjukkeun yén Karibia parantos booming pikeun American Airlines, kalayan rata-rata 60 persén faktor beban dina akhir Mei 2021, sareng maskapai éta ngarencanakeun gaduh seueur penerbangan unggal dintenna ka daérah usum panas ieu tibatan di 2019. Amérika Airlines nyarios ka CTO minggu ieu yén éta nambihan lima rute anyar ka Karibia usum panas ayeuna, kalayan kagenep anu bakal ditambihan dina bulan Nopémber - sareng bakal ngalayanan 35 tujuan di Karibia.

Dumasar kana indikator ieu, CTO dijaga optimis ngeunaan prospek perjalanan usum panas, sareng sésana taun kana 2022.

Diaku yén optimismeu naon waé kedah diémutan ku kanyataan yén kasus COVID-19 énggal ningkat gancang di Inggris sareng Amérika Serikat, dua pasar sumber utama Karibia. Ieu mangrupikeun tanda yén virus tetep mangrupikeun ancaman utama anu tiasa gancang ngabalikkeun kamajuan naon waé anu dilakukeun ku urang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment