Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner kabudayaan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab Balanja piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

2021 Top 10 Global Foodie Hotspot Terungkap

2021 Top 10 Global Foodie Hotspot Terungkap
2021 Top 10 Global Foodie Hotspot Terungkap
Ditulis ku Harry Johnson

Kadaharan anu urang resep dina liburan mangrupikeun salah sahiji seueur alesan urang resep ngumbara.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Dimana tujuan anu pangsaéna pikeun anu resep tuang?
  • Dimana béntang Michelin pangsaéna, makanan jalanan sareng hotspot vegan?
  • Ahli dianalisis kota-kota ageung di dunya pikeun sababaraha faktor kalebet réstoran dibéntangan ku Michelin, jinis asakan anu aya, tempat-tempat kadaharan di jalanan, sareng% réstoran vegan / vegetarian.

Ti mimiti jalanan di pasar luar negeri anu ramé dugi ka asakan canggih di réstoran anu dibéntangan ku Michelin, katuangan anu urang resep dina liburan mangrupikeun salah sahiji seueur alesan anu urang resep ngumbara.

Tapi dimana tujuan anu pangsaéna pikeun anu resep tuang? Sareng dimana anu paling dibéntangan ku Michelin, jalanan sareng hotspot vegan? 

Ahli industri perjalanan nganalisis kota-kota ageung di sakumna dunya pikeun sababaraha faktor kalebet réstoran dibéntangan ku Michelin, jinis asakan anu sayogi, tempat-tempat kadaharan di jalanan, sareng% réstoran vegan / vegetarian pikeun ngungkabkeun tujuan anu pangsaéna pikeun tuangeun. 

Kota-kota anu Pangsaéna di Dunya pikeun Foodies: 

Di tempat anu luhur salaku kota anu paling saé di dunya Bern, Swiss anu nampi skor 6.34. Bern ngoleksi pisan kana jumlah réstoran Michelin Guide anu sayogi di kota per 100,000 warga sareng ngagaduhan jumlah anu saé pikeun pilihan dahareun jalan pikeun ukuran kota.

Sanaos ukuranana alit, Kota Luksemburg mangrupikeun hotspot kadaharan pangsaéna kadua di luar sana, saurna kénging skor 6.30. Ibu kota nagara sinonim mangrupikeun tempat makan anu saé sareng asakan lokal, janten pastikeun anjeun anggap éta pikeun istirahat kota Éropa salajengna.

Bruges, ngéléhkeun anu resep ka Florence sareng Venice ka tempat katilu, mangrupikeun tempat anu saé pikeun didatangan pikeun juru tuang anu raoseun gigi. Wafel sareng coklat anu kasohor di Bélgia tiasa duanana tiasa dipendakan dina jumlah anu seueur di panjuru kota.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment