24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Megatkeun Irlandia wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Bakal Ryanair's Bullish Summer 2022 Rencana mayar Dividén?

Bakal Ryanair's Bullish Summer 2022 Rencana mayar Dividén?
Bakal Ryanair's Bullish Summer 2022 Rencana mayar Dividén?
Ditulis ku Harry Johnson

Maskapai biaya murah panggedéna Éropa ngarepkeun usum panas 2022 nalika waktosna bersinar, sareng persiapan nuju dilakukeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ryanair parantos nempatkeun taruhan na pikeun paménta anu balik ku ngamimitian pangangkatan perekrutan anu hadé pikeun 2,000 pilot salami tilu taun ka hareup.
  • Ryanair bakal nyandak pangiriman 50 tina 200+ pesenan pesawat énggal na nalika usum panas 2022.
  • Kalayan panjaluk anu ningkat pikeun perjalanan anu naék, Ryanair tiasa janten salah sahiji maskapai anu paling posisi anu nyerep permintaan.

Ryanair parantos neuteup ka usum panas anu kuat 2022. Kalayan pangiriman pesawat anu anyar sareng pangangkatan rekrutmen anu ageung, taun payun katingali mayar dividen pikeun maskapai, sanaos sababaraha wisatawan ngalaman anggaran perjalanan anu kirang.

Maskapai biaya murah panggedéna Éropa ngarepkeun usum panas 2022 nalika waktosna bersinar, sareng persiapan nuju dilakukeun. Ryanair parantos nempatkeun taruhan na pikeun paménta mulang ku ngamimitian drive rekrutmen mammoth salami 2,000 pilot salami tilu taun ka hareup. Sumawona, Ryanair bakal ngiringan 50 tina 200+ pesawat pesawat énggal na nalika usum panas 2022, nalika nyiapkeun usum pos-COVID pangsibukna na dugi ka ayeuna. Kalayan panjaluk anu mundut pikeun perjalanan naék sabab larangan mimiti gampang di Éropa, Ryanair tiasa janten salah sahiji maskapai anu paling posisi anu nyerep permintaan, sareng ieu tiasa ngahasilkeun buah pikeun maskapai, khususna sareng pesawat anyar na.

nu anyar Boeing Pesawat 737-8200 bakal nawiskeun dalapan korsi tambahan dibandingkeun sareng pesawat 189 korsi na ayeuna, bari ngirangan pembakaran bahan bakar ku 16% per korsi sareng ngirangan émisi noise / CO2, anu kedah ngabantosan biaya anu langkung handap.

Pesawat pangubahan game anyar Ryanair sigana disetir pikeun nyetir basisna anu tos murah bahkan langkung handap. Ngurangan pembakaran bahan bakar per korsi bakal ngirangan nyéépkeun bahan bakar, sahingga masihan maskapai hemat biaya anu ageung. Upami diteraskeun ka panumpang, Ryanair bakal dina posisi anu kuat pikeun ngirangan harga tiket, janten langkung kompetitif, sareng nincak jempol pamaén séjén. Pesawat anyar Ryanair, ditambah ku tingkat permintaan panjaga anu luhur, sigana bakal ningali operator na unggul dina lingkungan pasca-COVID, narik seueur wisatawan anu sadar anggaran anu panginten nyatakeun kasatiaanna di tempat sanés sateuacan pandemi.

Hiji jajak pendapat anu anyar nunjukkeun pangaruh pandemi dina anggaran wisatawan kalayan 11% réspondén nyatakeun pangirangan anggaran perjalanan pasca COVID.

Kalayan dana anu dikirangan, wisatawan anu sateuacanna milih operator jasa lengkep sigana bakal ngalih ka operator béaya rendah samentawis. Ryanair bakal posisi anu hadé dibandingkeun sareng anu sanés, khususna nalika ngenalkeun pesawat anyarna sareng hemat biaya anu tiasa diteruskeun pikeun ngarangsang paménta.

Salajengna, jajak pendapat anu séjén ngungkabkeun harga salaku faktor anu paling penting nalika milih mérek maskapai. Langkung sapalih (52%) responden milih harga / nilai salaku faktor pangageungna - anu saé pikeun Ryanair.

Posisi kalapa maskapai, ongkosna murah, sareng jaringan Éropa anu jembar bakal mayar dividen sareng tiasa ningali maskapai salaku operator pilihan perjalanan pasca-COVID. Kalayan mayar kanggo naon anu anjeun peryogikeun modél, Ryanair bakal pikaresepeun pikeun anu milari jasa anu paling dasar. Éta sacara substansial tiasa ngoyagkeun pamaén anu gaduh tugas, sareng pendekatan na anu bullish bakal ningali éta kéngingkeun wisatawan pikeun ngabantosan éta muncul pisan tina pandemi éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment