24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Israél Ngabobol Warta wartos tanggung jawab kasalametan teknologi piknik News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Sidang klinis vérsi pél vaksin COVID-19 dimimitian di Israél

Sidang klinis vérsi pél vaksin COVID-19 dimimitian di Israél
Sidang klinis vérsi pél vaksin COVID-19 dimimitian di Israél
Ditulis ku Harry Johnson

Sadaya vaksin COVID-19 anu aya ayeuna dikaluarkeun liwat hiji atanapi dua suntikan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sidang klinis ka 24 sukarelawan anu henteu divaksinasi pikeun versi kapsul dosis tunggal tina vaksin anu disatujuan.
  • Kapsul tiasa dianggo salaku panguat ngalawan varian Delta anu langkung tepa.
  • Pél parantos diuji dina babi sareng sato parantos ngahasilkeun antibodi saatos dikaluarkeun.

Berbasis Yerusalem Farmasi Oramed ngumumkeun yén parantos nampi persetujuan ti Pusat Médis Tel Aviv Sourasky pikeun ngamimitian sidang klinis ka 24 sukarelawan anu henteu vaksinasi pikeun vérsi kapsul dosis tunggal vaksin COVID-19. 

Oramed ngumumkeun dina Maret yén éta parantos diuji pél na pikeun babi sareng sato parantos ngahasilkeun antibodi saatos dikaluarkeun.

Vérsi pél vaksin coronavirus tiasa janten "changer game" di nagara-nagara anu tingkat vaksinasina murah, saur pamekar.

Perusahaan anu khusus dina nyiptakeun vérsi lisan ubar-ubaran anu biasana dikaluarkeun liwat suntikan, ogé ayeuna nuju ngayakeun cobaan pikeun kapsul insulin lisan na pikeun ngubaran diabetes Tipe-2. Sadaya vaksin COVID-19 anu aya ayeuna diuruskeun ku hiji atanapi dua suntikan.

Numutkeun ka CEO Oramed Nadav Kidron, sidang pikeun pil vaksin COVID-19 diperkirakeun ngamimitian bulan payun, upami éta kéngingkeun persetujuan akhir ti Kamenterian Kaséhatan.

Kidron nambihan yén pél na tiasa dianggo salaku panguat ngalawan varian Delta anu langkung tepa.

"Vaksin oral kami, anu henteu ngandelkeun ranté suplai beku jero teu sapertos vaksin coronavirus sanés, hartosna sadayana bédana antara nagara anu tiasa muncul tina pandemi atanapi henteu," saur Kidron.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment