24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita Wines & Arwah

Urang Amérika Hoyong Kurang Booze dina Penerbangan

Urang Amérika Hoyong Kurang Booze dina Penerbangan
Urang Amérika Hoyong Kurang Booze dina Penerbangan
Ditulis ku Harry Johnson

Langkung sapalih urang Amerika (59%) saleresna mikir yén wates kedah dilebetkeun kana jumlah alkohol jalma anu tiasa diinum dina penerbangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 38% mikir yén alkohol kedah dilarang sama sekali.
  • 1/3 ngamimitian liburan liburan aranjeunna nginum dina hiber.
  • 41% yakin yén ngalarang alkohol bakal ngirangan jumlah alesan dina-hiber.

Pikeun seueur urang Amérika, sanaos waktos siang, ritual angkat ka liburan sering dimimitian ku bir di bandara.

Nyatana, teu biasa ningali kelompok pakansi anu tilelepkeun botol bir atanapi minuman keras sateuacan lohor.

Kusabab larangan lockdown parantos dicabut di saluareun nagara, seueur jalma panginten langkung dipikaresep ngagungkeun, nyarios 'surak' kabébasan.

Aya tangtosna seueur kasempetan di sapanjang jalan, dimimitian ku palang bandara lokal, kana bir dina penerbangan sareng tangtosna, inuman nalika sumping di kamar hotél.

Nanging, urang sadayana parantos maca carita dina berita sareng dina média sosial panumpang pesawat anu kedah ditarik kaluar penerbangan ku kaamanan sabab parantos rada teuing dilayanan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment